Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

5η Διαδικτυακή Ημερίδα ΠΑΣΕΕΕΔ

22/4/2021

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων, Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων θα πραγματοποιήσει την 5η διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η 5η διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: Πορεία υλοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας» για τους ενδιαφερόμενους στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νοτίου Αιγαίου και Βορείου Αιγαίου.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Όσοι παρακολουθήσουν τις εργασίες της διαδικτυακής ημερίδας, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης της Πράξης, ενώ αναμένεται να αναδειχθεί και η αξία της τηλεκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης, στην εποχή του Covid-19. Στην διαδικτυακή ημερίδα του ΠΑΣΕΕΕΔ αναμένεται να συμμετάσχουν πλήθος ομιλητών, ενώ χαιρετισμό προς τους ενδιαφερόμενους θα απευθύνει και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΕΕΕΔ.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει διαδικτυακό workshop διάρκειας μια ώρας όπου θα πραγματοποιηθεί διάλογος ανάμεσα στους ομιλητές και στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με την Πράξη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:
www.paseeed.gr
www.024.paseeed.gr
Η παρακολούθηση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.
 
Χρηματοδότηση της Πράξης                                              
Φορέας χρηματοδότησης της Πράξης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωδ. ΣΑΕ 1191.
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόσους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  2017ΣΕ11910033.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις