Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένο SKODA SUPERB

2/7/2019

Σχεδιαστική και τεχνολογική αναβάθμιση για το SKODA SUPERB, με τη ναυαρχίδα της μάρκας να εκσυγχρονίζεται πλήρως 3+ χρόνια μετά την παρουσίαση της τρίτης γενιάς. Επιπλέον, το κορυφαίο μοντέλο της SKODA θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο ως SUPERB SCOUT, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και το SUPERB iV plug-in hybrid.

Τεχνολογικά highlights όπως οι προβολείς Full LED Matrix καθώς και μια ακόμα πιο πλήρης γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης καθιστούν το SKODA SUPERB ένα από τα ασφαλέστερα και πιο άνετα αυτοκίνητα στο δρόμο. Μάλιστα, σε ότι αφορά τους χώρους, το νέο μοντέλο αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. 



Η SKODA ενδυνάμωσε περαιτέρω το SUPERB και το SUPERB COMBI, αναβαθμίζοντας τη ναυαρχίδα της με νέες τεχνολογίες και ένα ακόμη πιο εξελιγμένο εσωτερικό. Την άνοιξη του 2019, η τρίτη γενιά του SUPERB, η οποία παρουσιάστηκε το 2015, ξεπέρασε τον αριθμό ορόσημο των 500.000 μονάδων. Το SUPERB COMBI αντιπροσωπεύει περίπου το 54% των SUPERB που πωλούνται στην Ευρώπη. 



Έτσι λοιπόν το SKODA SUPERB είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο στην κατηγορία του, τόσο ως λιμουζίνα όσο και ως στέισον/combi, έχοντας μια διευρυμένη πελατειακή βάση χάρη στα πολλά του χαρίσματα και πλεονεκτήματα. Το SUPERB είναι εξαιρετικό και ως εταιρικό αυτοκίνητο και αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό του στον τομέα αυτό - ένα ποσοστό που σήμερα είναι της τάξης του 82%*.

Αυτά που λατρεύουν οι οικογένειες στο SKODA SUPERB είναι οι εξαιρετικά άνετοι χώροι, η ευελιξία και η πρακτικότητά του, καθώς και η κορυφαία σχέση τιμής-απόδοσής του. Το καινούργιο SUPERB SCOUT απευθύνεται στους πελάτες που θέτουν ως επίκεντρο τον πολυλειτουργικό χαρακτήρα και το μοντέρνο, ενεργό lifestyle και έτσι διευρύνει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η συνολική γκάμα του μοντέλου. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις