Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής από την Πουλάκης ΑΕΒΕ

Διαβάστηκε από 1308 αναγνώστες - 22/5/2018

Η Πουλάκης ΑΕΒΕ στα πλαίσια του Recycled PartsProject θέλει να προσκαλέσει είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες καλλιτέχνες, να πρωτοτυπήσουν δημιουργώντας αριστουργήματα, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά αυτοκινήτου.

Η Πουλάκης ΑΕΒΕ στα πλαίσια του Recycled PartsProject πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και ομάδες καλλιτεχνών (επαγγελματίες ή ερασιτέχνες) για τη δημιουργία χρηστικών ή μη αντικειμένων χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Το RecycledPartsProject στοχεύει στην υποστήριξη του φυσικού και εικαστικού περιβάλλοντος µέσα από το ανοιχτό κάλεσµα ιδρυµάτων, εταιρειών και εικαστικών για την ανακύκλωση και επανάχρηση των φαινοµενικά άχρηστων τµηµάτων των αυτοκινήτων.

Η Πουλάκης ΑΕΒΕ για το σκοπό αυτό παρέχει το χώρο, τα υλικά και τα εργαλεία για την πραγματοποίηση έργων που θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό και φυσικό χώρο. Τα αντικείμενα θα διατεθούν προς πώληση, με μικρό ποσοστό για την εταιρεία, καθώς ιδιοκτήτες των έργων θα είναι οι καλλιτέχνες.

Η εταιρεία θα επιλέξει και θα συνεργαστεί με τρεις από τους συμμετάσχοντες για την διεκπεραίωση μεγαλύτερου πρότζεκτ κατόπιν πληρωμής.
 
Οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή καλούνται να αποστείλουν έως τη 30η Μαΐου του 2018 e-mail με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ RECYCLEDPARTSPROJECT
Το e-mail πρέπει να συμπεριλαμβάνει:
  • Σύντομο CV (εως 300 λέξεις)
  • Δείγμα του καλλιτεχνικού τους έργου σε ψηφιακή μορφή
Διεύθυνση e-mail για τη συμμετοχή: [email protected]
Μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, η ομάδα του RecycledPartsProject θα έρθει σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους για την ανάθεση δημιουργίας έργων.
 

Επικοινωνία Recycled PartsProject:
Αριστέα Πουλάκη:   0030 6942019969
Γιαννοπούλου Έφη: 0030 6974885464