Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τρομερή φάρσα στις αστυνομικές αρχές έκανε άθελά του ένα σχεδιαστής.

Οι αστυνομικοί έφτασαν με δύο περιπολικά στο σημείο.

Aντί για πρόστιμό έγραψαν επάνω στο χαρτί «Να έχετε ένα καλό βράδυ».

Τρομερή δουλειά...

Αστυνομικοί κόβουν κλήση σε αμάξι από χιόνι

19/1/2018

Τρομερή φάρσα στις αστυνομικές αρχές έκανε άθελά του ένα σχεδιαστής, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο αυτοκίνητο από χιόνι, το οποίο λίγο έλειψε να δεχτεί και κλήση.

Οι κάτοικοι του Καναδά είναι συνηθισμένοι στο πολύ χιόνι, το οποίο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους τον χειμώνα. Έτσι ένας σχεδιαστής αποφάσισε να κάνει χρήση της μεγάλης ποσότητας χιονιού που είχε πέσει έξω από το σπίτι του και βάζοντας όλη του τη τέχνη σχεδίασε ένα Toyota Supra, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε είναι σαν αληθινό.
 
Λίγο αργότερα, ο καλλιτέχνης ο οποίος ανέβασε το έργο του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είδε το αληθοφανές δημιούργημα του να ξεγελά και την αστυνομία του Μόντρεαλ, απαθανατίζοντας και αυτή τη στιγμή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν με δύο περιπολικά στο σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο και πήγαν να ελέγξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Μετά από ένα πρόχειρο έλεγχο και όταν κατάλαβαν ότι το αμάξι είναι απλά ένα σχέδιο επάνω σε μια μεγάλη μάζα χιονιού αποφάσισαν να διασκεδάσουν το γεγονός, κόβοντας του κλήση.
 
Ωστόσο αντί για πρόστιμό έγραψαν επάνω στο χαρτί «Να έχετε ένα καλό βράδυ» το οποίο και συνόδευσαν με τα γνωστά επιφωνήματα γέλιου «χαχαχαχαχα», αναγνωρίζοντας έτσι την επιτυχία της φάρσας αλλά και τη καλή δουλειά του σχεδιαστή.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις