Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτά τα αυτοκίνητα απαγορεύτηκαν στην Αμερική

2/4/2021

Η Αμερική φωνάζει πως είναι η χώρα της ελευθερίας και των ευκαιριών, όμως δεν έδωσε την ελευθερία σε 10 περιπτώσεις αυτοκινήτων. Ποια μοντέλα και γιατί απαγορεύτηκαν στην Αμερική?

Γενικά μπορεί η Αμερική να φωνάζει πως είναι η χώρα της ελευθερίας και των ευκαιριών, όμως για μερικά μοντέλα είναι απολυταρχική. Δείτε 10 περιπτώσεις αυτοκινήτων που όσο και να παλεύετε, δεν μπορείτε να κάνετε εισαγωγή στις Η.Π.Α. καθώς δεν πληρούν τις εγχώριες προδιαγραφές.

Lamborghini Strosek Diablo 1993

Η συγκεκριμένη έκδοση του supercar είναι σχεδιασμένη δια χειρός του σχεδιαστή Vittorio Strosek και κοστίζει πολλά. Όσα και να δώσει όμως κάποιος για να την αποκτήσει, μπορεί να τη χαρεί οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αμερική. Οι δύο λόγοι που την απαγόρευσαν, είναι τα μικρά και πολύ χαμηλά τοποθετημένα φώτα και οι καθρέφτες που είναι ενωμένοι στην οροφή.

Alfa Romeo 8C Spider Roadster 2010

Εντυπωσιακή και τρομερά σπάνια. Η Alfa Romeo 8C Spider Roadster όταν δημιουργήθηκε, δεν είχε καν στα πλάνα της να πατήσει αμερικάνικο έδαφος, για αυτό και δεν ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη αγορά. Μάλιστα, όπως λένε οι αμερικάνικε αρχές, δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας της χώρας τους.

Lotus Elise Series 1

Εντυπωσιακό, ελαφρύ και πραγματικός πύραυλος. Η Lotus Elise Series 1 πιάνει το 0-100 σε κάτω από 6 δευτ. αποτελώντας έναν πύραυλο χωρίς οροφή και παράθυρα. Αυτές οι δύο ελλείψεις είναι που το μετέτρεψαν σε ένα παράνομο supercar στις Η.Π.Α.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις