Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Της Αμερικής τα παράξενα....

2/4/2021

BMW M6 1987
Αμάξι που δεν αντιγράφεται. Η συγκεκριμένη BMW παρά τα χρόνια της, έχει εντυπωσιακά στοιχεία να της συνοδεύουν και αποτελεί ακόμα το όνειρο πολλών φαν. Τεχνικά το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορήσει στους αμερικάνικους δρόμους, όμως ένα μόνιμο κόλλημα στα χαρτιά για τον εκτελωνισμό του, το έχει καταστήσει αδύνατο να εισαχθεί.
 
Porsche Carrera 911 RS (964) 1992

Εντυπωσιακή τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε επιδόσεις, σίγουρα είναι στη λίστα αγοράς πολλών πλουσίων. Με τελική που ξεπερνά τα 270χλμ./ώρα, είναι στην μαύρη λίστα με τα απαγορευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των υψηλών εκπομπών καυσαερίου και του ελλιπή εξοπλισμού ασφαλείας.

VW Beetle Ultima Edition 2004

Ένα από τα πιο καλοπουλημένα και αγαπημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως, διαθέτει μία έκδοση που οι Αμερικάνοι δεν θέλουν στους δρόμους τους. Δεν είναι το γεγονός πως η μηχανή είναι στο πίσω μέρος, είναι το γεγονός πως δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ ασφαλείας της χώρας.
 
Citroen 2CV Dolly 1985

Τρομερά ιδιαίτερο σχεδιαστικά, το Citroen 2CV Dolly μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα οπουδήποτε στο κόσμο, εκτός από την Αμερική. Ο λόγος είναι πως δεν μπορεί να σταθεί με ασφάλεια στους κανονισμούς των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων.
 
Toyota Supra 1994

Ένα από τα καλύτερα performance cars παγκοσμίως, δεν μπορεί να μαγέψει το κοινό της Αμερικής. Μιλάμε για την συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου (1994) η οποία έχει δεχθεί απαγορευτικό καθώς το ρίσκο που θέτει τον οδηγό με τις επιδόσεις και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του, δεν του επιτρέπουν την κυκλοφορία. Να το πούμε όπως το δηλώνουν οι ίδιοι «because of extreme specifications and risks»
 
Rover Mini Cooper 1995

Το αγαπημένο αμάξι του Mr.Bean έχει αγαπηθεί όπως λίγα στο κόσμο και σίγουρα ξεχωρίζει. Γενικώς το μοντέλο είναι φυσικά διαθέσιμο και στις Η.Π.Α. με μόνη εξαίρεση την έκδοση Rover, η οποία απέτυχε να περάσει τα τεστ ασφάλειας και αξιοπιστίας των εγχώριων νόμων.
 
Nissan Skyline R34 GT-R

Ένα αυτοκίνητο με το προσωπικό του φαν κλαμπ που βάζει πραγματικά φωτιά στον δρόμο. Το συγκεκριμένο όμως δεν μπορεί να «οργώσει» στα αμερικάνικα εδάφη καθώς η υπερβολική ιπποδύναμη μαζί με κάποιες παραμέτρους, δεν κατάφεραν να του δώσουν την βίζα να κυκλοφορεί στους δρόμους. Ξανά λοιπόν θέματα ασφαλείας.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει