Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μοντέλα που μας απάλλαξαν από το δίλημμα της επιλογής χρώματος

Διαβάστηκε από 6812 αναγνώστες - 13/8/2021

7) Mini Cooper Works GP

Kοινοποίησε το »

Η πιο σκληροπυρηνική έκδοση του Mini Cooper, είχε ιδιαίτερα αγωνιστικό χαρακτήρα αφού ήταν αρκετά ελαφρωμένη, σε σημείο που να μην διαθέτει καν πίσω καθίσματα! Το αυτοκίνητο είχε μια μεγάλη αεροτομή και αεραγωγούς στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ οι επόμενες εκδόσεις απέκτησαν και πολεμικούς διαχύτες.

Τα Mini Cooper Works GP προσφέρονταν όλα σε γκρι χρώμα, με μικρές κόκκινες λεπτομέρειες.



8) BMW M3 GTS E92
To Νοέμβριο του 2009 η BMW παρουσίασε την εξωφρενική έκδοση GTS της M3 E92. Σκοπός του μοντέλου ήταν να είναι ουσιαστικά ένα αυτοκίνητο που θα ήταν κατάλληλο να φέρνει γύρους στις πίστες για ώρες, και μετά να μπορεί να γυρίσει τον οδηγό του σπίτι, αφού διέθετε πινακίδες κυκλοφορίας.
Η νέα hardcore M3 ήταν ισχυρότερη και ελαφρύτερη, αφού τα πλαϊνά και πίσω παράθυρα ήταν ακρυλικά, και το πίσω κάθισμα έλειπε, όπως επίσης έλειπε και η ηχομόνωση.

Η πολεμοχαρής BMW M3 GTS δεν γινόταν να διαθέτει διακριτική εμφάνιση, και έτσι τα πρόσθετα spoiler και την πίσω αεροτομή ήρθε να συμπληρώσει η απόχρωση Fire Orange II, που έκανε το αυτοκίνητο να φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά.



9) Lamborghini Reventon
Έχετε δει ποτέ σας μαχητικό stealth που είναι σε κάποιο έντονο γυαλιστερό χρώμα; Ούτε εμείς.

Η πανέμορφη και άγρια Lamborghini Reventon, της οποίας ο σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από τα μαχητικά F-22 raptor, εκτός από τις ακραίες τεμνόμενες γραμμές και τους ασύμμετρους αεραγωγούς στα πλαϊνά, είχε και μια εντυπωσιακή γκρι μεταλλική απόχρωση με ματ φινίρισμα, η οποία φυσικά ήταν η μόνη διαθέσιμη χρωματική επιλογή του αυτοκινήτου.



10) Porsche 911 Sport Classic 997
Οι κλασσικοί χρωματισμοί κάνουν την επάνοδό τους τελευταία, και αυτή η τάση ισχύει και στα αυτοκίνητα.
Το 2014 η Porsche δημιούργησε την 911 Sport Classic, ένα μοντέλο το οποίο ξεχείλιζε από ρετρό αναφορές, ξεκινώντας από την ονομασία της, συνεχίζοντας με τις ζάντες Fuchs που ήταν δημοφιλέστατες για της κλασσικές Porsche αλλά και τους σκαραβαίους, και καταλήγοντας στην ducktail αεροτομή που κοσμούσε το πίσω μέρος της.

Η Porsche 911 Sport Classic πωλούταν αποκλειστικά στο πολύ ρετρό ανοιχτό γκρι χρώμα που ήταν διαθέσιμο μόνο για αυτή την έκδοση, ενώ παράλληλα διέθετε και ρίγες που έτρεχαν κατά μήκος του πάνω μέρους της, που ήταν επίσης σε γκρι απόχρωση.
 
 
 

Kοινοποίησε το »