Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Αυτή η αποθήκη είναι ο παράδεισος των «petrolheads»

29/3/2021

Σκονισμένες BMW M3, σπάνιες Mercedes, μία παρατημένη Porsche 911 GT3 και πολλά άλλα. Οι εικόνες που βλέπετε μας έρχονται από μία αποθήκη στη Γεωργία, η οποία περιλαμβάνει μία συλλογή από ονειρικά μοντέλα που αφέθηκαν στο έλεος του χρόνου.

Μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις τα αυτοκίνητα τέτοιου βεληνεκούς να φυλάσσονται σε ιδιωτικούς χώρους και να χαίρουν κορυφαίας περιποίησης, αλλά όπως θα δούμε στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι εικόνες που βλέπουμε έρχονται από τη Γεωργία και, πιο συγκεκριμένα, από μία σκοτεινή αποθήκη η οποία όπως φαινόταν ήταν κλειστή για πάρα πολλά χρόνια.

Τα σκονισμένα υπεραυτοκίνητα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα στενάχωρο θέαμα για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Ανάμεσά τους συναντάμε δύο γενιές BMW M3 (e30 και e36), μία σπάνια Alpina B3 Convertible, ενώ δεν απουσιάζουν και μεγαλύτερα μοντέλα των Βαυαρών, όπως για παράδειγμα μία BMW M5 (e39).



Εξαιρετικά σπάνια είναι και η ασημί Mercedes  E500 Limited, η οποία κατασκευάστηκε το 1995 και διατέθηκε στην αγορά σε μόλις 120 αντίτυπα. Εννοείται ότι από αυτή την αξιοζήλευτη συλλογή δε θα μπορούσε να απουσιάζει και μία ξεχωριστή Porsche, όπως για παράδειγμα αυτή η σκονισμένη 911 GT3.



Όπως όλα δείχνουν, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε κάποια παρατημένη αποθήκη στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι η συλλογή ανήκε στον Giorgi Tevzadze, έναν Γεωργιανό που έγινε γνωστός στο παρελθόν από τα videos στο youtube με επικίνδυνη οδήγηση και εν τέλει έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το 2013. Μπορεί η τελευταία φήμη να μην επιβεβαιώνεται απόλυτα για την ώρα, ωστόσο οι φωτογραφίες δεν παύουν να προκαλούν τεράστιο δέος σε κάθε λάτρη των τεσσάρων τροχών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις