Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το sedan με το όνομα Virtus

Έκδοση Variant Station Wagon

Η ιδιαίτερη εκδοχή Alltrack

Και φυσικά η πιο τολμηρή πρόταση, cabrio

Διαλέγετε και παίρνετε Polo

10/8/2017

Μια σειρά από ηλεκτρονικά σχέδια για 4 διαφορετικές εκδοχές του νέου Polo δημιούργησε ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi. Απλά, διαλέγετε.

Ο σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design παρουσιάζει τις δικές του ηλεκτρονικές εκδοχές σε: Sedan, Variant, Cabrio και Αlltrack.

Όσον αφορά  το Sedan είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φτάσει την γραμμή παραγωγής με το όνομα Virtus στη Λατινική Αμερική παρά το γεγονός ότι η ζήτηση για μικρομεσαία σεντάν σε πολλά μέρη του κόσμου έχει μειωθεί σημαντικά.

Αρκετό ενδιαφέρον θα είχε η πιθανότητα να προχωρήσει η cabrio πρόταση αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία ότι η Volkswagen ετοιμάζει να προσθέσει στην γκάμα της ένα Polo Cabrio. Θα ήταν όμως μία τολμηρή κίνηση.
 
Εξίσου δύσκολο και τολμηρό θα ήταν να προχωρήσει και μια έκδοση Variant Station Wagon για το Polo. Aλλωστε, η SEAT που είναι μέλος στο VW Group, λέγεται ότι έκοψε το νήμα στο Ιbiza ST λόγω χαμηλών πωλήσεων για να επικεντρωθεί στην αυξημένη ζήτηση για crossover SUV με το νέο Αrona.  

Τέλος, ένα διαφορετικό σχέδιο που δεν συναντάμε συχνά είναι αυτό της εκδοχής Αlltrack. O λόγος είναι η νέα έκδοση Αctive του Fiesta που του δίνει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και πιο μυώδες αμάξωμα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις