Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα και το R8 θα πιανόταν στα δίχτυα του νόμου!

Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά έτσι θα ήταν ένα περιπολικό 612 ίππων.

Καμία πιθανότητα φυγής με τελική 300χλμ/ ώρα

Με 850 Nm από ένα BiturboV8 οι κλέφτες δεν έχουν καμία ελπίδα

Ε-Class AMG 612 ίππων καταδιώκει Audi R8!

Διαβάστηκε από 10053 αναγνώστες - 27/11/2017

Ένα περιπολικό που υπάρχει μόνο στα όνειρα των αστυνόμων κάνει περιπολία και καταδιώκει Supercars. Όλα αυτά όχι σε κάποιο video game αλλά στην πίστα Contidrom κοντά στο Αννόβερο!

Ποιος θα σταματήσει ένα R8 ή μια Porsche που κινείται με μεγάλη ταχύτητα; Τα «δικά μας» Citroen Xsara δεν έχουν καμία ελπίδα γι αυτό και ντύνουμε την γρηγορότερη E-Class παραγωγής στα χρώματα της αστυνομίας και του βάζουμε και φάρο! Θα τα καταφέρει απέναντι στις κουπέ υπερκατασκευές αυτό το «οικογενειακό» σεντάν;

Στη πίστα του Contidrom κοντά στο Αννόβερο ξεκίνησαν τα χρονόμετρα για να μετρηθεί η E-Class όπως όλα τα σπόρ αυτοκίνητα. Η εξωφρενική επιτάχυνση έφερε τα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και τα 200 σε 10,9! Χτυπάει στα ίσα και την Lamborghini Gallardo!

Υπερθέαμα! Δεν μπορείς να νυστάξεις σε αυτό το αυτοκίνητο. Αυτή η E-Class έχει αγωνιστική εκκίνηση! Γκάζι στο τέρμα με το δεξί πόδι και το αριστερό στις επάλξεις πάνω στο φρένο. Το sedan των 2 τόνων έχει τρομακτική επιτάχυνση! Οι κακοί μέχρι την πρώτη στροφή θα έχουν συλληφθεί. Η Mercedes-AMG E 63 S είναι απροσδόκητα εύχρηστη και ακριβής.
Γι αυτό οι μηχανικοί της Mercedes έχουν δουλέψει πολύ και την έχουν εφοδιάσει με άφθονο ειδικό εξοπλισμό. Τα συστήματα ευστάθειας συγκρατούν το αυτοκίνητο ακόμα και σε ακραίες αλλαγές κατεύθυνσης. Το ακλόνητο πλαίσιο και το κοφτερό τιμόνι κάνουν το περιπολικό μας  ακλόνητο και ευθύβολο. Τα κεραμικά φρένα επαναφέρουν με ένα άγγιγμα την τάξη. Η δύναμη της επιτάχυνσης μας έκοψε την ανάσα και σε συνδυασμό με τον απίστευτο ήχο του V8, νιώσαμε σαν να βρισκόμαστε σε μονοθέσιο της F1.

H ευκολία οδήγησης σε συνδυασμό με την σφιχτή ανάρτηση το καθιστούν υπερόπλο σε κάθε διαδρομή.  Η εξαιρετική τετρακίνηση τιθασεύει την θηριώδη ροπή ομαλά σε κάθε άξονα. Μπορεί ακόμα να απομονωθεί η κίνηση στον πίσω άξονα και να ντριφτάρει με μεγάλη ευκολία. Με λίγα λόγια, οι παραβάτες των ορίων ταχύτητας δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν! Αυτή η Mercedes είναι πραγματικό όπλο αλλά με τιμή 136,000 Ευρώ (Γερμανία) θα πρέπει να το ξανασκεφτούν στο αστυνομικό μέγαρο! 


 
Κινητήρας V8,Biturbo
Μέγεθος 3982 κεκ
Ιπποδύναμη 612 /5750 σ.α.λ
Ροπή 850 Nm
Μετάδοση Στους 4 τροχούς
Βάρος άδειο 2036 κιλά
Τελική ταχύτητα 300 χ.λμ/ ώρα
0-100(δλ) 3,3
0-200(δλ) 10,9
Φρένα(200-0) 139,2μ
Φρένα(100-0) 34,4 μ
Κατανάλωση δοκιμής 13,5 λτ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις