Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εμπιστευτείτε τους γνώστες!

Διαβάστηκε από 6390 αναγνώστες - 7/9/2018

Εμπιστευτείτε το service του αυτοκινήτου σας σε γνώστες του αντικειμένου με πολυετή εμπειρία.

Η εταιρεία « Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. » με το διακριτικό τίτλο «B.M. Mercedes Benz – Smart service», η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάληπτα από το 2001 είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε για το service του Mercedes ή του Smart σας.

Η εμπειρία του αποκλειστικού υπεύθυνου, διαχειριστή και νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας Βασίλειος Μπαμπασανίδης αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Έχοντας διατελέσει 16 έτη στο επίσημο δίκτυο Mercedes Benz Hellas με αξιοζήλευτη πορεία ο κ. Μπαμπασανίδης προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεστε. Ξεκίνησε από μηχανικός και κατέληξε διευθυντής του τμήματος SERVICE αποκτώντας 25ετή εμπειρία ως εξειδικευμένος μηχανικός στα αυτοκίνητα τύπου Mercedes Benz και στα Smart, έχοντας παρακολουθήσει πολυετή σεμινάρια στην Mercedes Benz Hellas.

Όντας απόλυτα κατηρτισμένος σε ότι αφορά στην επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων ανεξαρτήτου τύπου αυτοκινήτων Mercedes Benz, ο κ. Μπαμπασανίδης επιβλέπει συνεχώς και προσωπικά τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στα αυτοκίνητα που επισκέπτονται το χώρο του συνεργείου μας, με αποκλειστικό του μέλημα την άψογη και υπεύθυνη επισκευή- συντήρησή τους.

Το προσωπικό του συνεργείου είναι άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε όλα τα μοντέλα τύπου Mercedes Benz και Smart και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mercedes-smartservice.gr για να αντλήσετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που η Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. καθώς επίσης για τις ανεπανάληπτες προσφορές που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις