Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toυ έφεραν Τesla με τρεις άσπρες πόρτες και μία... καφέ!

Ένα καταλάθος δίχρωμο Tesla!

21/8/2018

Απογοητευτικός ήταν ο ποιοτικός έλεγχος της Tesla σε αυτό εδώ το Μοdel 3. Πήγαν να το δώσουν στον πελάτη με τρεις άσπρες θύρες και μία καφέ... Διαβάστε τι συνέβη.

Η Tesla, η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα της παραγωγής και της τεχνολογίας, όμως φαίνεται πως θα πρέπει να αναβαθμίσει τάχιστα τον ποιοτικό έλεγχο των προιόντων που φέρνει στην αγορά μετά από ένα ασυνήθιστο συμβάν που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος αποφάσισε να αγοράσει ένα Tesla Model 3 Performance αντί του ποσού των 78.000 δολαρίων σε άσπρο χρώμα, ωστόσο όταν ο ίδιος κλήθηκε από την αντιπροσωπεία να έρθει να το παραλάβει, διαπίστωσε ότι κάτι πολύ περίεργο συνέβαινε. Όπως έγινε γνωστό, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις θύρες του αυτοκινήτου είχαν από μέσα την σωστή άσπρη επένδυση που είχε παραγγείλει, η πίσω δεξιά πόρτα ήταν... καφέ!

Όταν ο πελάτης το είπε στους ανθρώπους της αντιπροσωπείας, αυτοί αδυνατούσαν να το πιστέψουν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια επίσημη αντίδραση της Tesla για αυτό το συμβάν. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο πελάτης δεν έφυγε με το αυτοκίνητο που τόσο περίμενε και ότι η Tesla θα πρέπει να κάνει κάτι για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, ιδιαίτερα αν θέλει να ανταγωνιστεί τους παραδοσιακούς παίχτες στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εσείς τι θα κάνατε αν σας έφερναν το καινούριο σας αυτοκίνητο με λάθος... πόρτα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις