Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε με ένα κλικ να ξεδιπλώνεται εμπρός σας το ηλεκτρονικό τεύχος Αυγούστου της Αγοράς Αυτοκινήτου σε μία μοναδική ηλεκτρονική εμπειρία.

Ένα κλικ, live όλο το τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 5039 αναγνώστες - 4/8/2017

Κάνε κλικ στο ηλεκτρονικό τεύχος Αυγούστου και μπες μέσα από την οθόνη σου, εντελώς δωρεάν, στις 250 ζωντανές σελίδες του περιοδικού και ανακάλυψε τον κόσμο του αυτοκίνητου.

Ένα κλικ, live όλο το τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου

Κάνε κλικ στο ηλεκτρονικό τεύχος Αυγούστουκαι μπες μέσα από την οθόνη σου, εντελώς δωρεάν, στις 250 ζωντανές σελίδες του περιοδικού και ανακάλυψε τον κόσμο του αυτοκίνητου.

Το νέο ηλεκτρονικό τεύχος του περιοδικού Αγορά Αυτοκινήτου, για το μήνα Αύγουστο είναι εδώ. Το μοναδικό διαδραστικό, ηλεκτρονικό περιοδικό για την αγορά αυτοκινήτου όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει, εντελώς δωρεάν και να γεμίσει τις οθόνες σας με 250 ζωντανές και διαδραστικές σελίδες.
 
Και αυτό γιατί με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης σου όλη η αυτοκινητική επικαιρότητα του μήνα θα ξεδιπλωθεί εμπρός στα μάτια σου. Θα... απολαύσεις τις αποκλειστικές μας εικόνες από τη νέα Mercedes EQ Compact, θα διαβάσεις τα πάντα για το νέο VW Arteon και θα συνοδηγήσεις μαζί μας τα ολοκαίνουργια Mercedes E Class Cabrio και Opel Crossland X. Όπως κάθε μήνα έτσι και αυτό το τεύχος είναι γεμάτο με δοκιμές για καινούργια μοντέλα όπως τα Mitsubishi Spacestar, Ford Fiesta Ecoboost,Seat Ibiza, Toyota Yaris HSD, Audi Q2, Citroen C4 Cactus, Honda Civic, Nissan Qashqai και Opel Astra.

Και αφού ενημερωθείς για την αυτοκινητική επικαιρότητα, μπορείς να δεις πως θα συντηρήσεις σωστά και οικονομικά το αυτοκίνητό σου και να μάθεις τα πάντα για τα ελαστικά και τις ζάντες.Να λύσεις όλες τις απορίες σου γύρω από τα ανταλλακτικά, να δεις πως θα επιλέξεις το καλύτερο πακέτο After Sales και να γνωρίσεις το καύσιμο του μέλλοντος LPG και τις ιδιαιτερότητες του.


Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις το ταξίδι στις ηλεκτρονικές, διαδραστικές σελίδες του περιοδικού Αγορά Αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν!
 
Θεματολογία τεύχους:
SCOOP: ΝΕΑ MERCEDES EQ COMPACT
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΝΕΟ VW ARTEON
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: PEYGEOT 301VS FIAT TIPO 4D
Οδηγούμε: ΝΕΑ MERCEDES E CLASS CABRIO
Οδηγούμε: ΝΕΟ OPEL COSSLAND X
Δοκιμή:ΝΕΟ MITSUBISHI SPACESTAR 1.0
Δοκιμή: ΝΕΟ FORD FIESTA 1.0 ECOBOOST 100ps
Δοκιμή: ΝΕΟ SEAT IBIZA 1.0 TSI 95ps
Δοκιμή: ΝΕΟ TOYOTA YARIS HSD
Δοκιμή: ΝΕΟ AUDI Q2 1.4 TFSI CoD S-TRONIC
Δοκιμή: ΝΕΟ CITROEN C4 CACTUS 1.6 BLUEHD GRIP CONTROL
Δοκιμή: ΝΕΟ HONDA CIVIC 1.5 VTEC turbo 182 ps
Δοκιμή: ΝΕΟ NISSAN QASHQAI 1.5 DCDI
Δοκιμή: ΝΕΟ OPEL ASTRA 1.4 T 150ps
Αφιέρωμα: After sales
Αφιέρωμα: Ανταλλακτικά
Αφιέρωμα: Ελαστικά-Ζάντες
Αφιέρωμα: LPG
Αφιέρωμα: Accessories
Αφιέρωμα: Φανοποιία
Αφιέρωμα: Service
Car Services:
ΠΙΝΑΚΕΣ Τιμών και τεχνικών Χαρακτηριστικών
Φωτοαγγελίες 400 επιλεγμένα μεταχειρισμένα
 
Αν θέλετε να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό κάθε μήνα κάντε like εδώ.
 
Ή συμπληρώστε εδώ το email σας να σας το αποστέλλουμε.
  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις