Έως και 150% περισσότερο φως

Διαβάστηκε από 2421 αναγνώστες - 19/10/2018

Ίσως ο ισχυρότερος νόμιμος λαμπτήρας αλογόνου που κατασκευάστηκε ποτέ!

Φτάστε τα φώτα και την οδήγησή σας στα όρια!

Η Philips, ως καινοτόμος στη βιομηχανία φωτισμού των αυτοκινήτων από το 1914, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές λαμπτήρων αυτοκινήτων παγκοσμίως στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και στο aftermarket.
 
  • Δείτε και αντιδράστε ταχύτερα με έως και 150% εντονότερο φως
Όταν οδηγείτε τη νύχτα, χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η ικανότητά σας να αντιπαραβάλλετε αντικείμενα μειώνεται σημαντικά. Αυτό καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό τυχόν εμποδίων , όπως ένας πεζός ή ένα σταθμευμένο όχημα στο δρόμο!  Οι λάμπες Philips Racing Vision ενισχύουν την ορατότητα σας με έως και 150% εντονότερο φως. Έτσι είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ταχύτερα τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας.
  • Ένας από τους ισχυρότερους λαμπτήρες για εξαιρετική απόδοση φωτός
Με τη βελτιστοποιημένη γεωμετρία νήματος υψηλής ακρίβειας, αέριο υψηλής πίεσης 13 bar, χρωμίου υψηλής ακρίβειας και το υψηλής ποιότητας UV-Quartz glass, οι λάμπες Philips Racing Vision θέτουν ένα νέο πρότυπο στον φωτισμό των αυτοκινήτων. Σχεδιασμένα για μέγιστη απόδοση και ορατότητα, οι Philips Racing Vision προσφέρουν ελεγχόμενη και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

  • Με πιστοποίηση ECE R37 για χρήση εντός δρόμου
Οι σπορ οδηγοί προσδοκούν περισσότερες επιδόσεις από τα αυτοκίνητά τους. Αποδίδοντας μέχρι και 150% περισσότερο φως στο δρόμο, οι λάμπες της Philips Racing Vision είναι πιστοποιημένες (ECE R37) για να προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης  τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

  • Ισχυρότερο φως, ταχύτερη αντίδραση
Όταν αντιμετωπίζετε έναν απροσδόκητο κίνδυνο, ο χρόνος αντίδρασης είναι το παν!  Ακόμα και τα διαιρεμένα δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν μια σημαντική διαφορά στην ασφάλειά σας. Η απόδοση φωτός στις λάμπες Philips Racing Vision σας βοηθάει να εντοπίζετε ταχύτερα τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις και να κρατήσετε τον έλεγχο του οχήματος σας - ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε.

  • Βελτιστοποιημένη απόδοση φωτισμού για χειμερινές συνθήκες οδήγησης
Η οδήγηση το χειμώνα είναι μια πρόκληση. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι προβολείς του αυτοκινήτου πρέπει να σταθούν στο ύφος των περιστάσεων. Ακριβώς όπως θα προσαρμοζόσασταν το χειμώνα, επιλέγοντας χειμερινά ελαστικά, έτσι θα πρέπει να απαιτήσετε την καλύτερη ορατότητα όταν οδηγείτε σε αυτές τις πιο σκοτεινές και πιο επικίνδυνες συνθήκες.•             Υψηλή ποιότητα προϊόντων
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.Οι λαμπτήρες Philips Racing Vision +150% είναι διαθέσιμοι στα 12V μόνο στους τύπους H4 (60/55W) και Η7 (55W). Λάβετε υπόψη ότι λόγω της αυξημένης απόδοσής τους, οι λάμπες Philips Racing Vision +150%  αναμένεται να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής (μέχρι 250h) από το μέσο όρο λαμπτήρων αυξημένης απόδοσης .
Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, www.technoantallaktiki.gr
 

Σχετικες Ειδησεις

Advertisement