Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ford Bronco μετατρέπεται σε τριαξονικό θωρηκτό

14/4/2021

Χωμάτινα ελαστικά, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και προσθήκη ενός επιπλέον άξονα. Το Ford Bronco που ετοιμάζεται είναι ένα πραγματικό «κτήνος» και όλα δείχνουν πως τίποτα δε θα το σταματά. Η τιμή όμως θα είναι αρκετά τσουχτερή!

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την επίσημη αποκάλυψη του Ford Bronco, το οποίο δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των διαστάσεών του. Όπως ήταν λογικό, φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βελτιωτές και πλέον έχουν ήδη την πρώτη επίσημη πρόταση αναβάθμισης που μόνο διακριτική δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το project που βλέπετε στις ψηφιακές εικόνες μας έρχεται από τον αμερικανικό οίκο «Maxlider Customs» και μόνο διακριτικό δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Όπως διαπιστώνετε, οι βελτιωτές προετοιμάζουν ένα Ford Bronco που έχει μεγαλώσει σε μήκος ώστε να υποδεχθεί τον τρίτο άξονα και να χαρακτηριστεί επάξια 6x6 παντώς εδάφους. Ταυτόχρονα, η απόστασή του έχει αυξηθεί κατά πολύ από το έδαφος, ενώ έχουν τοποθετηθεί χωμάτινα ελαστικά. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο περιπετειώδης χαρακτήρας αυτού του Ford Bronco εκτοξεύεται με την τοποθέτηση προβολέων στη οροφή, αλλά και ενός εφεδρικού τροχού στο πίσω μέρος.



Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι σε εργοστασιακό επίπεδο, το συγκεκριμένο μοντέλο εξοπλίζεται είτε με 4κύλινδρο κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων απόδοσης 273 ίππων και 420 Nm ροπής, είτε με V6 2,7 λίτρων, των 314 ίππων και 542 Nm ροπής. Οι υποψήφιοι αγοραστές, έχουν την δυνατότητα επιλογής ενός 7-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και ενός 10-τάχυτου αυτόματου, ενώ διαθέσιμα είναι και δύο συστήματα τετρακίνησης.



Ωστόσο για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα υπάρξει κάποια μηχανική αναβάθμιση, γεγονός που φαίνεται απίθανο να μην συμβεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022 και η τιμή του θα ξεπερνά κατά πολύ τα 300.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις