Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Mazda πιο αξιόπιστη από την Toyota

20/11/2020

Η Mazda ανακηρύχθηκε, η πιο αξιόπιστη βιομηχανία αυτοκινήτου στον κόσμο, βάσει της έρευνας Consumer Reports, και άφησε πίσω της, την Toyota που συνήθως κερδίζει την πρώτη θέση, επειδή είναι πιο συντηρητική. Τελευταία στην λίστα αξιοπιστίας η Tesla...

Η καθιερωμένη πλέον έρευνα για την αξιοπιστία των βιομηχανιών αυτοκινήτου, του Consumer Reports, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της, και μας επιφύλασσε μια έκπληξη. Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρέθηκε η Mazda, αφήνοντας πίσω της την Toyota και την Lexus που συνήθως κατακτούσαν την κορυφή. 

Η έρευνα αυτή διενεργείτε στην Αμερική, που είναι πολύ διεδομένη η αγορά του μακροχρόνιου δανεισμού, και δεν θέλουν συχνές βλάβες στα οχήματα τους, αλλά και σε ποια χώρα δεν αναζητούν αξιόπιστα αυτοκίνητα? 
Το Consumer Reports αναφέρει πως, ουσιαστικά αυτό που έφερε την Mazda στην πρώτη θέση είναι η συντηρητική της πολιτική στην σχεδίαση των νέων μοντέλων της. Βάσει της έρευνας, οι νέοι μη-δοκιμασμένοι κινητήρες, και τα υπερφορτωμένα infotainment, δεν έχουν αποδείξει ακόμα την αξιοπιστία τους, και η Mazda με την συντηρητική πολιτική της, καταφέρνει να κρατά πολύ υψηλό προφίλ αξιοπιστίας στα μοντέλα της. 

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Toyota και στην τρίτη η Lexus, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο αυτές βιομηχανίες, κατακτούσαν εναλλάξ την πρώτη θέση. Μεγάλη άνοδο στην λίστα κατέγραψε η Honda (+7) που ανέβηκε στην 5η θέση, με 6η την Hyundai.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Mazda
2. Toyota
3. Lexus
4. Buick
5. Honda
6. Hyundai
7. Ram
8. Subaru
9. Porsche
10. Dodge
11. Infiniti
12. BMW
13. Nissan
14. Audi
15. Kia
16. GMC
17. Chevrolet
18. Volvo
19. Jeep
20. Mercedes-Benz
21. Cadillac
22. Ford
23. Mini
24. Volkswagen
25. Tesla
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις