Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην έκθεση AGROTHESSALY 2019

26/2/2019

Η Agrothessaly είναι μια διεθνής έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, φιλοξενώντας περισσότερους από 150 εκθέτες, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες. Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ λαμβάνει μέρος σε συνεργασία με τον τοπικό επίσημο συνεργάτη της, Παπαδόπουλο Γιώργο.

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική του Ομίλου Total, συμμετέχει στη 12ηέκθεση Agrothessaly στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης) από την 28ηΦεβρουαρίου μέχρι και την 3η Μαρτίου.Η Agrothessaly είναι μια διεθνής έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, φιλοξενώντας περισσότερους από 150 εκθέτες, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες. Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ λαμβάνει μέρος σε συνεργασία με τον τοπικό επίσημο συνεργάτη της, Παπαδόπουλο Γιώργο (ALS - Auto LubricantsSupplier), με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της, αποκλειστικά σχεδιασμένη για γεωργικά μηχανήματα.
 
Στο περίπτερο της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ &ALS (Υπόστεγο Β, stand 44), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα πολυλειτουργικά λάδια (Multagri) και τα εξειδικευμένα προϊόντα για κινητήρες (Tractagri) και συστήματα μεταδόσεων (Dynatrans, Transmission), καθώς και λιπαντικά που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου (Tractagri FE). Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου και τα Bio λιπαντικά έρχονται να απαντήσουν στην ανάγκη της γεωργικής δραστηριότητας που συνεχώς απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Τα προϊόντα σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Total και είναι γνωστά για την καινοτομία, την απόδοσή τους και τη μέγιστη προστασία του εξοπλισμού. Αναγνωρισμένα από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, προτιμώνται από τους περισσότερους εξ αυτών τόσο για το εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για τη συντήρηση και χρήση μετά την πώληση.


Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα λιπαντικά για γεωργικά μηχανήματα της Total, εδώ: https://www.total.gr/el/lipantika-ohimaton/anakalypste-ta-proionta/georgika-mihanimata
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά της Total, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.total.gr
 

 
Σχετικά με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ
Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.
www.total.gr
www.facebook.com/totalhellas
 
 
Σχετικά με την TotalLubricants
Η TotalLubricants είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία παραγωγής και εμπορίου λιπαντικών. Διαθέτει 41 μονάδες παραγωγής διεθνώς και περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους σε 150 χώρες. Η TotalLubricants προσφέρει καινοτόμα, αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από περισσότερους από 130 ερευνητές στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξής της. Τα λιπαντικά Totalείναι η καλύτερη επιλογή για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία και τη ναυτιλία.
lubricants.total.com 
elf.com
 
Σχετικά με τον όμιλο TOTAL
Η Total είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις ενέργειες, ο οποίος παράγει και εμπορεύεται καύσιμα, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Οι 100.000 εργαζόμενοί της δεσμεύονται για καλύτερη ενέργεια που είναι ασφαλέστερη, καθαρότερη και πιο προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες, η φιλοδοξία της είναι να γίνει ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την ενέργεια.

Επικοινωνήστε με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ:
Email:[email protected]
Τηλ.: 2130 172 100
www.total.gr,www.facebook.com/totalhellas
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις