Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Η ζωή ξεκινάει στα 300 άλογα..

9/10/2020

Τον τελευταίο καιρό η αυτοκινητιστική αγοραστική τάση έχει στραφεί στα SUV καθώς οι εταιρίες έχουν ανεβάσει τα στάνταρ αυτής της κατηγορίας και προς το παρόν το VW Tiguan R έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το νέο Volkswagen Tiguan R τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2.0 λίτρων με 316 άλογα ιπποδύναμη και σίγουρα δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Με ικανοποιητικό για τα δεδομένα στροφάρισμα κάνει τα 0 - 100 χλμ/ ανά ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 250 χλμ / ανά ώρα. Υπάρχουν αντιδράσεις από τους λάτρεις των αυτοκινήτων κατά πόσο χρηστικά είναι τα 300 συν άλογα σε αυτοκίνητα κατηγορίας SUV. Ας δούμε όμως περιπτώσεις του παρελθόντος που τα που τα 300 συν άλογα, ήταν κάτι φυσιολογικό.




Honda Civic Type R

Η επιλογή είναι προφανής καθώς το Ιαπωνικό διαμάντι εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Με 316 ίππους το Honda Civic Type R ίσως απ τα κορυφαία της κατηγορίας του.


Volkswagen Touareg V10 TDI

Αν πραγματικά τα VW SUV έχουν κερδίσει μια θέση στη καρδιά σας τότε η επιλογή του Volkswagen Touareg V10 TDI 309 αλόγων είναι μονόδρομος. Βασικότερο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η τεράστια ροπή που διαθέτει με 745,68 Nm ροπής.



Ariel Atom 4

Αν τα SUV δεν είναι πρακτικά για εσάς και ψάχνετε ένα δυναμίτη με ρόδες, λίγο βάρος και μικρό port baggage καλύτερη επιλογή είναι το  Ariel Atom 4 με 2.0 Lt Honda κινητήρα απόδοσης 320 ίππων. Ίσως και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Civic Type R.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις