Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Να μετατρέψει μία Corvette σε ένα Wrangler roadster αποφάσισε ένας υπεραισιόδοξος φίλος.

Tο μοντέλο βασίζεται σε μία Corvette Z06 του 2003.

Tο όχημα πωλείται όπως είναι έναντι 4.500 δολαρίων.

Jeep βασισμένο σε Corvette

1/11/2018

Να μετατρέψει μία Corvette σε ένα Wrangler roadster αποφάσισε ένας υπεραισιόδοξος φίλος. Δείτε περισσότερα.

Η «ζωές» της Corvette και του Wrangler θα λέγαμε πως βρίσκονται σε παράλληλη πορεία, καθώς τα δύο αυτά αυτοκίνητα έχουν περισσότερα στοιχεία που τα χωρίζουν παρά που τα ενώνουν. Όμως αυτή την άποψη φαίνεται να μην τη συμμερίστηκε καθόλου ο φίλος από τις ΗΠΑ, ο οποίος θέλησε να ενώσει τους «κόσμους» των δύο αυτοκινήτων κατασκευάζοντας μία roadster έκδοση του Wrangler (έτσι μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε), η οποία βασίζεται σε μία Corvette.

Αυτό ισχυρίζονται τα μέσα του εξωτερικού που έφεραν στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος το μοντέλο βασίζεται σε μία Corvette Z06 του 2003, από την οποία έχει αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου το αμάξωμα και στη θέση του σιγα σιγά προσαρμόστηκε ένα αμάξωμα από το παλιό Jeep CJ, το οποίο αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την μετέπειτα εξωτερική εμφάνιση του Wrangler.
 
Ωστόσο όπως δείχνουν οι εικόνες το αποτέλεσμα δεν στέφθηκε από επιτυχία και για αυτό το λόγο το όχημα πωλείται όπως είναι έναντι 4.500 δολαρίων, περίπου δηλαδή 4.000 ευρώ. Για αυτούς που θα βιαστούν να πουν πως ο κινητήρας της Corvette αξίζει περισσότερο θα πρέπει να ξέρουν πως έχει ήδη πουληθεί.
 
Τελικά όπως αποδείχτηκε οι δύο κόσμοι των Corvette και Wrangler είναι όντως παράλληλοι.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις