Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καινοτόμα τεχνολογία για αντηλιακές μεμβράνες

21/6/2018

Θέλετε το αμάξι σας να μην βράζει σαν καζάνι τους καλοκαιρινούς μήνες και να παράλληλα όταν βρίσκεστε εντός να μην καίγεστε από την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία;

Οι υπερσύγχρονες κεραμικές μεμβράνες της Madico φροντίζουν να είστε απολύτως προστατευμένοι από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες μέσα στο αυτοκίνητό σας μέσα από τη νέα σειρά Black Pearl Nano Ceramic. Επιχρίσματα με νανοσωματίδια και επιλεγμένες χρωστικές ουσίες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την μεμβράνη που ταιριάζει και χρηστικά αλλά και οπτικά στα περισσότερα αυτοκίνητα.

Η Black Pearl Nano Ceramic σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ανακλαστικές επιστρώσεις χρησιμοποιεί επιστρώσεις νανοσωματιδίων καταφέρνοντας να παρεμποδίση κατά 99% την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και την υπέρυθρη μετάδοση θερμότητας.

Παράλληλα από την Black Pearl δεν θα παρατηρήσετε καμία επιπλοκή στα σήματα αισθητήρων, κινητών τηλεφώνων κτλ.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων εξασφαλίζεστε πλήρως από τις νόμιμα πιστοποιημένες με εγκρίσεις τύπου TÜV και ABG οι μεμβράνες Black Pearl Nano Ceramic της Madico.

Αξίζει να προστεθεί πως η Black Pearl Nano Ceramic 75 IR με συντελεστή μετάδοσης ορατού φωτός 75% μπορεί να τοποθετηθεί στα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού καθώς επίσης και στο εμπρόσθιο παρμπρίζ.

Για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό η Madico φροντίζει να σας προμηθεύει και με τις πολύ επιτυχημένες σειρές μεμβρανών αυτοκινήτων:
Desert 05, 20,30
Onyx 05,20,35,55
Wincos 75

Ταξιδέψτε στον κόσμο των μεμβρανών αυτοκινήτων και κτιρίων μέσα από την ιστοσελίδα http://www.madico.com/window-film/ 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος MADICO σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1984
Λάζαρος Ψαλτόπουλος
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις