Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Jean-Marc Gales έτρεχε με 164 χλμ./ώρα σε δρόμο που το όριο ήταν 112 χλμ./ώρα.

Kλήση στον CEO της Lotus;

24/1/2018

Tι και αν πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ο δικηγόρος του CEO της Lotus ήξερε από «μαγικά» και τον έβγαλε σχεδόν «καθαρό».... Δείτε τι έγινε.

Θυμάσαι που η Τροχαία σου έκοψε κλήση λόγω υπερβολικής ταχύτητας; Πόσες φορές δεν έχεις δει κάποιον άλλο να προσπαθεί να πείσει τις Αρχές να μην του δώσουν κλήση με την υπόσχεση να μην το ξανακάνει και με την δικαιολογία ότι δεν έχει τα χρήματα για να την πληρώσει; Όπως φαίνεται, κάτι παρόμοιο συνέβη και στον CEO της Lotus όταν έλαβε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Jean-Marc Gales έτρεχε με 164 χλμ./ώρα σε δρόμο που το όριο ήταν 112 χλμ./ώρα κοντά στις εγκαταστάσεις την Lotus στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ «δοκίμαζε» κάποιο από τα νέα μοντέλα της μάρκας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι επρόκειτο για την Evora GT410 Sport.

Μάλιστα, ο Gales είχε ήδη μαζέψει αρκετούς πόντους ποινής στο δίπλωμα του λόγω προηγούμενων παραβάσεων και η κλήση αυτή θα ήταν αρκετή να του αφαιρέσει το δίπλωμα μέχρι και για ένα ολόκληρο χρόνο. Όπως θα περίμενε κανείς, σε αυτό το σημείο έλαβε δράση ο δικηγόρος του, ισχυριζόμενος ότι αν παρθεί μια τέτοια απόφαση, θα έχει άμεσες συνέπειες στην εργασία του Gales καθώς δεν θα μπορεί να τεστάρει τα μοντέλα της Lotus.

Το δικαστήριο «έχαψε» τις δικαιολογίες του δικηγόρου και αντί να του βάλει τους πόντους ποινής που προβλέπονται από το νόμο και θα είχαν ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η άδεια για ένα χρόνο, ο Gales την γλίτωσε με απαγόρευση οδήγησης για 30 μέρες και την παρατήρηση ότι πρέπει να κάνει τις δοκιμές του κάπου άλλού…
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις