Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ξεφεύγει για τα καλά η τιμή αυτής της BMW M3

10/5/2021

Τι κι αν έχουν συμπληρωθεί τρεις δεκαετίες από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε; Αυτή η BMW M3 e30 διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα και όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει ιδιοκτήτη έναντι ενός τεράστιου ποσού.

Μπορεί να μην διακρίνεται για τον περιορισμένο αριθμό παραγωγής της, αλλά η πρώτη γενιά της BMW M3 παραμένει μέχρι σήμερα άκρως ποθητή. Σε περιπτώσεις, μάλιστα, αντιτύπων που βρίσκονται σε υπεράριστη κατάσταση, η τιμή στη διάρκεια της δημοπρασίας είναι πιθανό να ξεφύγει για τα καλά. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση!

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, λοιπόν, είναι μία BMW M3 e30 που βγήκε από το εργοστάσιο πίσω στο 1991. Είναι βαμμένη στο εκπληκτικό χρώμα Alpine White και βρίσκεται σε κατάσταση καινούριου, αφού μέσα σε ακριβώς 3 δεκαετίες έχει διανύσει μόλις 50.000 χλμ. Μάλιστα, το αυτοκίνητο δεν έχει βαφτεί ποτέ, στοιχείο που επιβεβαιώνεται μέσω σχετικού ελέγχου που έχει γίνει στο βερνίκι του αμαξώματος, ενώ παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο εσωτερικό, με τις δερμάτινες επενδύσεις να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.



Όσον αφορά στο επίπεδο του εξοπλισμού, είναι υπερπλούσιο για την ηλικία του οχήματος, αφού δεν απουσιάζουν στοιχεία όπως το cruise control, οι ζάντες 15 ιντσών της BBS αλλά και η ηλιοροφή. Εννοείται πως η συντήρηση του αυτοκινήτου έχει γίνει επιμελώς και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν, ενώ η πιστοποίηση Carfax δείχνει ότι δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο ατύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη γενιά της BMW M3 εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό, τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2,3 λτ., ο οποίος αποδίδει 195 ίππους και 230 Nm ροπής. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού σασμάν 5 σχέσεων (Getrag), ενώ δεν απουσιάζει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.



Η εν λόγω BMW M3 e30 δημοπρατείται αυτή τη στιγμή από τον οίκο «Bring A Trailer» και, παρόλο που απομένουν αρκετές ημέρες για τη λήξη της διαδικασίας, η τιμή έχει εκτοξευθεί ήδη στα 51.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου και να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις