Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Με νέο 1000άρη κινητήρα το Renault Captur

23/2/2021

Με νέο τρικύλινδρο κινητήρα, μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και πιο ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού από την βασική του έκδοση, προσφέρεται πλέον το Renault Captur και η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 19.130 ευρώ.

Είναι ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της γαλλικής φίρμας και ταυτόχρονα έχει αναδειχθεί το κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2021. Πλέον το Renault Captur διατίθεται με έναν νέο κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ., ο οποίος τοποθετείται στη βάση της γκάμας του γαλλικού crossover.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν τρικύλινδρο 1000άρη κινητήρα, ο οποίος αποδίδει πλέον 91 ίππους, αντί για 100, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται σε επιδόσεις. Η μέγιστη τιμή της ροπής έρχεται από χαμηλότερες στροφές λειτουργίας, ενώ πλέον ο κινητήρας συνδυάζεται με «κοντό» κιβώτιο έξι σχέσεων, αντί του μηχανικού σασμάν πέντε σχέσεων που συναντούσαμε στον κινητήρα που αντικαθιστά. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές, τόσο στις επιδόσεις, όσο και στις προδιαγραφές ρύπων. Υπενθυμίζουμε ότι ο προηγούμενος κινητήρας 100 ίππων πληροί τις προδιαγραφές Euro 6D-Temp, ενώ το νέο μοτέρ τις τρέχουσες προδιαγραφές Euro 6D-Full.



Το Renault Captur εξωτερικά συνεχίζει να ενσωματώνει εντυπωσιακά στοιχεία, όπως τα full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C», αλλά και την μέγιστη δυνατότητα εξατομίκευσης με 90 χρωματικούς συνδυασμούς. Ταυτόχρονα, το high-tech εσωτερικό εξακολουθεί να δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, με τα πίσω καθίσματα να είναι συρόμενα (16 εκ.), προσφέροντας κορυφαία χωρητικότητα που αγγίζει έως και τα 536 λτ., ενώ οι εσωτερικές θήκες για μικροαντικείμενα προσφέρουν συνολικά έως και 27 λτ. πρόσθετου χώρου αποθήκευσης.

Το Renault Captur με τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης προσφέρεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Expression, Expression Plus και Dynamic). Σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 19.130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις