Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλά νέα είναι ότι το αυτοκίνητο είναι πλήρως ασφαλισμένο.

Oι κλέφτες χρησιμοποίησαν πλαστικά τελάρα για πάρουν όσα χρειάζονται.

Oι πλαϊνές ποδιές στράβωσαν.

Πάνω σε καφάσια και χωρίς ζάντες!!

14/11/2017

Ασχημα ξεκίνησε η μέρα για έναν ιδιοκτήτη Μercedes AMG C63 όταν είδε ότι όχι μόνο λείπουν οι ζάντες από το αυτοκίνητο του αλλά έχει υποστεί και κάποιες ζημιές. Δείτε τι έγινε.

Τι είναι χειρότερο από το να ξυπνήσεις το πρωί και να δεις το αυτοκίνητο σου χωρίς τις 4 ζάντες του; Aυτό το συναίσθημα φαίνεται να διαπίστωσε ένας οδηγός στην Κοπενχάγη της Δανίας όταν αφού ξύπνησε και είδε να το έχουν κλέψει τις ζάντες, παρατήρησε αμέσως ότι οι κλέφτες προκάλεσαν και σοβαρές ζημιές σε αυτήν την Mercedes-AMG C63 coupe.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι κλέφτες χρησιμοποίησαν πλαστικά τελάρα για πάρουν όσα χρειάζονται και όπως ήταν λογικό, αυτά κατέρρευσαν κάτω από το μεγάλο βάρος. Σαν συνέπεια, οι πλαϊνές ποδιές στράβωσαν ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν υποστεί ζημιά και τα δισκόφρενα.

Τα καλά νέα είναι ότι το αυτοκίνητο είναι πλήρως ασφαλισμένο άρα αναμένεται να έχει σύντομα νέες ζάντες και οι όποιες ζημιές του να αποκατασταθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα σε όλη την Ευρώπη ενώ πρόσφατα ήταν όταν έγινε κάτι παρόμοιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις