Νέα μοναδικά προϊόντα σε super τιμές από την ENEF Καραμάνογλου!

Διαβάστηκε από 2148 αναγνώστες - 31/1/2018

Ο λόγος που η ENEF Καραμάνογλου είναι στην κορυφή είναι απλός. Δεν καθησυχάζεται, φέρνει συνεχώς νέα προϊόντα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Δείτε τα νέα μοναδικά προιόντα από την Enef Καραμάνογλου που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας αφήσουν με γεμάτο πορτοφόλι.

Καθαριστικό χεριών MA professional
Οι μουτζούρες  από  λάδια και βρωμιές στα χέρια του εργαζόμενου αποτελούν τον Νο 1 ενοχλητικό λεκέ μετά από σέρβις αυτοκινήτου. Και το ξέβγαλμα;  Ολόκληρη διαδικασία!!Ένα νέο προϊόν κάνει την εμφάνισή του και καθαρίζει μια για πάντα τις κακοτοπιές της εργασίας!!

Καθαριστικό χεριών MA professional (σε δοχείο των 5 κιλών ), η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό χεριών από βαρέα βρωμιά. Καθαρίζει από λάδια, γράσα, λίπη και αφαιρεί βρωμιές όπως αιθάλη και πίσσα, ξεκαθαρίζοντας άμεσα τις ανάγκες  του εργαζόμενου στα χέρια και .. στο πορτοφόλι φυσικά!

Απλά με ένα τρίψιμο στα χέρια, αφήνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού, με ήπιους και ασφαλείς  παράγοντες σύνθεσης, εφόσον είναι δερματολογικά ελεγμένο. Στην πορεία, ξεπλύνετε με άφθονο  νερό.  Χρησιμοποιείται  σε στεγνά και σε υγρά χέρια και η υπεροχή; Είναι..  στα χέρια σας!
Και η τιμή; Έκπληξη!! Μόνο  στα 13,08 ευρώ (+ΦΠΑ)!!
 

Σετ χρονισμού Bosch
Ένα ακόμη πακέτο προσφοράς είναι στα χέρια σας, μια δυναμική παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και παράλληλα η καλύτερη επιλογή για τα αξεσουάρ του κινητήρα.
Πρώτη προσφορά του μήνα είναι το σετ χρονισμού της Bosch με κωδικό (1987948254) η γερμανική δύναμη σε συνδυασμό με την τελειότητα. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει τέσσερα ρουλεμάν (ΙΝΑ) και δύο ιμάντες, ιδανική επιλογή για τα 16βάλβιδα των 1400cc. Ενδείκνυται για μοντέλα του Group Volkswagen με κωδικό 036198119 Ε.
Σε μία συσκευασία με υλικά πρώτης τοποθέτησης, από την εγκατάστασή στη  λειτουργία..  σου λύνει τα χέρια και .. είναι η  σίγουρη επιλογή συγχρονισμού παγκοσμίως!
Σε τιμή έκπληξη και η παραλαβή;  ¶μεσα και με αντικαταβολή!!

 
AVS Advanced telematic Unit (Τηλεματική μονάδα)
Ένα επαναστατικό προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, που είναι φτιαγμένο να εξυπηρετεί τόσο τους μηχανικούς όσο και τις εταιρίες που διαχειρίζονται μεγάλο στόλο αυτοκινήτων , όπως μεταφορές, σεκιούριτι, ενοικιάσεις, πρακτορεία ταξιδιών κτλ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία του είναι η τοποθέτηση μιας κάρτας sim, δίνοντας  τη δυνατότητα, εφόσον συνδεθεί με την OBD πρίζα του αυτοκίνητου, να παρέχει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες, που αφορούν  τη διαδρομή που ακολουθεί ένα αυτοκίνητο, τις βλάβες που πιθανόν να παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του. Ακόμη, λειτουργεί και σαν αντικλεπτικό σύστημα. Τα δεδομένα αυτά καταγράφονται σε server της AVS και δίνουν τη δυνατότητα στο διαχειριστή του προϊόντος να λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες σε οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου το επιθυμεί.
Και σε ότι αφορά την τιμή;  Απευθυνθείτε σε εμάς!!
 
 
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Δ.Μητροπούλου 41 & Κωνσταντινουπόλεως- Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο.: 2310 216670 & 2310 218840
FAX: 2310 851882
Site: www.enef.gr
 
 

Σχετικες Ειδησεις