Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Abarth Punto;

11/8/2017

Πατώντας στο Fiat Argo, ανεξάρτητος σχεδιαστής προτείνει ευθέως στην εταιρία να προχωρήσει τη παραγωγή του νέου Abarth Punto.

Μόλις που πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του Punto στη Βραζιλία και έρχεται στη δημοσιότητα η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την Abarth εκδοχή του.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design  έδωσαν ένα σχέδιο στο οποίο παρατηρούμε μεγάλες αλλαγές στο πρόβολο, όπου ο κλασικός «σκορπιός» φιλοξενείται στο κέντρο της κυψελοειδούς γρίλιας ενώ πλήρως ανασχεδιασμένος εμφανίζεται ο εμπρός προφυλακτήρας ο οποίος έχει χαμηλώσει αρκετά προσδίδοντας έντονο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο.

Έπειτα εντύπωση προκαλούν τα μοντέρνα μεγάλα LED φωτιστικά σώματα, το γεμάτο νευρώσεις καπό, η διχρωμία σε μαύρο-άσπρο και οι κόκκινες λεπτομέρειες σε προφυλακτήρα, πλαϊνούς καθρέπτες και δισκόφρενα.Δεν λείπουν φυσικά οι σκούρες ζάντες που δανείζονται από τον αδερφό Abarth 124 spider.

Κάτω από το καπό και στην καρδιά του νέου μοντέλου δεν αποκλείεται να δούμε το γνώριμο σύνολο με τον υπερτροφοδοτούμενο T-Jet κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ. και απόδοση που θα φτάνει τους 180 ίππους. Υπεύθυνο για την μετάδοση φημολογείται πως θα είναι ένα 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εναλλακτικά θα υπάρχει η επιλογή για το 6άρι αυτόματο/σειριακό. Δεδομένη θεωρείται επίσης η χρήση του συστήματος εξάτμισης Record Monza με τις δύο διπλές απολήξεις να κοσμούν το πίσω μέρος του άγριου μοντέλου.

Για την ώρα το νέο Argo θα διατεθεί στη Βραζιλία , όμως κανένας υπεύθυνος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε το μοντέλο σταδιακά σε όλο το πλανήτη και γιατί όχι και στην Ελλάδα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις