Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι 7 πιο «άρρωστες» συλλογές αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 21417 αναγνώστες - 15/1/2020

Το χρήμα δεν κρύβεται και η αγάπη μερικών εκατομμυριούχων για τα αυτοκίνητα επίσης. Δείτε μερικά άγνωστα γκαράζ που σε κάνουν να αναρωτιέσαι, πόσο άδικος είναι ο κόσμος για μερικούς από εμάς.

Floyd Mayweather

Ο ανίκητος πρωταθλητής του μποξ δεν προσπαθεί στιγμή να κρύψει τα πλούτη του, ή να παρουσιάσει ένα πιο low profile. Αντιθέτως, έχει δημιουργήσει μάλιστα μία «εταιρία» ονόματι The Money Team, η οποία βάση της έχει αυτή την υπερβολή στα ακριβά αγαθά. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, είναι το απίστευτο γκαράζ του με πανάκριβα supercars τα οποία είναι όλα σε χρώμα άσπρο, γιατί πολύ απλά αυτό είναι το αγαπημένο του. Μερικά από τα αυτοκίνητα που διαθέτει είναι Bugatii Veyron, Ferrari 458, Rolls Royce και άλλα πολλά, όπως βλέπετε και στην φωτό.


Lewis Hamilton

Εάν ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δεν έχει τα κλειδιά για τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του κόσμου, ποιος θα τα χε. Έτσι λοιπόν, οι απίστευτες ικανότητες του στην οδήγηση, σε συνδυασμό με τον παχυλό του μισθό, έχουν δώσει στον Lewis Hamilton ένα από τα πιο πλούσια γκαράζ του κόσμου με μοντέλα όπως McLaren P1, τη μοναδική Pagani Zonda 760 LH, Shelby 427 Cobra, Ferrari LaFerrari, και Mercedes AMG Project One. Φυσικά έχει περί τα 20 ακόμα αυτοκίνητα, απλά αυτά ξεχωρίζουν.

Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Badr Bin

Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκα γαλαζοαίματος πρίγκιπας σε μία από τις πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη. Και τι θα κάνεις με τα δισεκατομμύρια που έχεις; Θα αγοράσω τα πιο καλά αυτοκίνητα του πλανήτη. Αυτή φαίνεται να είναι μία τυπική συνέντευξη με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Badr Bin ο οποίος έχει τρομερό αυτοκινητιστικό γούστο φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό γκαράζ στο οποίο ξεχωρίζουν μία Bugatti Chiron, μία Chiron Vision και άλλα exotic cars που παράγονται σε ελάχιστες μονάδες.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις