Οι κορυφαίες φιλτροχοάνες Simota από την Autoline

Διαβάστηκε από 2027 αναγνώστες - 8/2/2018

Ανεβάστε απόδοση, δώστε τις απαραίτητες ανάσες στον κινητήρα σας και βγείτε κερδισμένοι. Φιλτροχοάνες Simota με την εγγύηση της Autoline.

 
 
Η Autoline σας φέρνει ένα κλικ πιο κοντά στις κορυφαίες φιλτροχοάνες αυτοκινήτου, Simota. Αποκτήστε προϊόντα άριστης ποιότητας, πάντα στις καλύτερες τιμές και φυσικά με εγγύηση.

Ένα πλήρες σύστημα καθαρού αέρα υψηλής απόδοσης, από αλουμίνιο, συμβατό για τα περισσότερα αυτοκίνητα. Έχοντας και κεντρική και πλευρική ροή αέρα, θα βελτιώσει αστραπιαία την ροπή και την απόδοση του κινητήρα και θα δείτε επιδόσεις που δεν έχετε ξαναδεί.

Δώστε ανάσες στον κινητήρα σας και αυτός θα σας το ανταποδώσει.

Περισσότερη ζωηράδα, ομορφότερος ήχος και καλύτερη καύση είναι μόνο μερικά από τα οφέλη. Φτιαγμένες από κορυφαία υλικά, οι φιλτροχοάνες Simota είναι σε θέση να μην επηρεάζονται από υψηλές θερμοκρασίες και να αποδίδουν συνεχώς στο 100%.

Παρέχονται σε διάφορα χρώματα και στυλ( π.χ. μανιτάρι) και ταιριάζουν για το μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων. Τοποθετούνται εύκολα και καθαρίζονται ακόμα ευκολότερα. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, μπορείτε να προμηθευτείτε προιόντα από την ειδική σειρά καθαριστικών Simota, που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και σε χρόνο μηδέν.

Τι κερδίζετε αυτόματα;
  • Πιο ζωηρό ήχο
  • Καλύτερη καύση
  • Ο κινητήρα αναπνέει καλύτερα
  • Ποικιλία χρωμάτων
  • Εύκολη τοποθέτηση και πλύσιμο
  • Χαμηλή τιμή


Τι περιμένετε λοιπόν;

Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOLINE Α.Ε.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Website: www.autoline.gr