Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Corvette Z06 του 2009 με ελάχιστα χιλιόμετρα η οποία βρέθηκε παρατημένη και σκονισμένη σε μία αποθήκη, έχει φτάσει πλέον να αξίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο υπεύθυνος που έχει βάλει σε δημοπρασία το μοντέλο, αναφέρει πως είναι ένας εισαγωγέας αυτοκινήτων στην Γεωργία.

Το μοντέλο τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 7.0 λίτρων.

H προσφορά που έχει δεχτεί ανέρχεται στις 50.200 δολάρια (περίπου 40.000 ευρώ).

Παράτησαν Corvette του 2009 για γρατζουνιές

16/2/2018

Μια Corvette Z06 του 2009 με ελάχιστα χιλιόμετρα η οποία βρέθηκε παρατημένη και σκονισμένη σε μία αποθήκη, έχει φτάσει πλέον να αξίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Σε πλειστηριασμό στο eBay έχει βγει αυτή η Chevrolet Corvette Z06, η οποία για άγνωστο λόγο βρέθηκε παρατημένη σε μία αποθήκη, έχοντας μάλιστα διανύσει μόλις 1.120 χιλιόμετρα από τη στιγμή που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.
 
Ο υπεύθυνος που έχει βάλει σε δημοπρασία το μοντέλο, αναφέρει πως είναι ένας εισαγωγέας αυτοκινήτων στην Γεωργία, υπογραμμίζοντας πως η Corvette βρέθηκε εγκαταλειμμένη σε μία αποθήκη, έχοντας αρκετή σκόνη και κάποια μικροχτυπήματα στους δύο προφυλακτήρες.

Το μοντέλο το οποίο τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 7.0 λίτρων, ύστερα από την κατάλληλη φροντίδα και με ένα καλό πλύσιμο, έγινε πλέον σαν καινούργιο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για πιο ακριβώς λόγο βρέθηκε σε αυτή τη κατάσταση.
 
Ο πωλητής ενημερώνει πως ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων κυρίως με τον αριθμό πλαισίου, το μοντέλο δεν είναι κλεμμένο και θα παραδοθεί στον επόμενο ιδιοκτήτη του συνοδευόμενο από όλα τα χαρτιά, σημειώνοντας πως το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι αλλαγή λαδιών.
 
Τέλος αναφορικά με την τιμή της Chevrolet Corvette Z06, αυτή τη στιγμή η προσφορά που έχει δεχτεί ανέρχεται στις 50.200 δολάρια (περίπου 40.000 ευρώ).             

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις