Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι κορυφαίες επιλογές

    Διαβάστηκε από 50930 αναγνώστες - 17/9/2018

    Αυτόνομος συναγερμός κραδασμικός με τηλεχειριστήριο
    Αυτός ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί με την ανίχνευση κραδασμού - χτυπημάτων και η σειρήνα θα τεθεί σε λειτουργία !
    Τοποθετείται χωρίς τεχνικό. Ο συναγερμός, έχει άμεση ενεργοποίηση αφού οπλίζει και αφοπλίζει μέσω του τηλεκοντρόλ που το συνοδεύει


    Σύστημα κλήσης σε κινητό
    Ειδικό εξάρτημα που συνδέεται στον αναπτήρα και σε περίπτωση παραβίασης  ή εντοπισμού ήχου εντός του οχήματος καλεί άμεσα σε προκαθορισμένο κινητό τηλέφωνο. Περιλαμβάνει και καταγραφικό ήχου.


    Αντικλεπτικό μπαστούνι τιμονιού
    Κλειδώστε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας με το αντικλεπτικό μπαστούνι, θα είναι απαραβίαστο χωρίς την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, και θα σας προστατεύσει για να μην το.. ψάχνετε
    Αντικλεπτικό μπαστούνι με συναγερμό
    Ενεργοποίηση της σειρήνας σε περίπτωση παραβίασης της κλειδαριάς. Απενεργοποίηση του συναγερμού μόνο με το ειδικό κλειδί.


    Εκκίνηση σαν σε αεροπλάνο
    Μία ρώσικη εταιρία το τελευταίο διάστημα ειδικεύεται στο εξής νέο σύστημα. Κάθε φορά πριν από την οδήγηση ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πρέπει να εισάγει τον μυστικό κωδικό PIN  που ο ίδιος πολύ εύκολα έχει δημιουργήσει, πατώντας συνδυασμό πλήκτρων του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα δημιουργείται ένας συνδυασμός πατώντας τα χειριστήρια τιμονιού ή πατώντας τα χειριστήρια των ηλεκτρικών παραθύρων κ.α. Εάν ο συνδυασμός δεν είναι ο σωστός τότε το αυτοκίνητο δεν κουνιέται εκατοστό.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις