Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Panamera βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του προβλήματος.

Η Panamera αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της.

Porsche Panamera με πόσο;;

21/11/2017

Mπορεί αυτή η Porsche να έχει τα θεματάκια της, όμως η τιμή της την καθιστά πραγματική ευκαιρία για τους... θαρραλέους. Δείτε την.

Η ιστοσελίδα Copart είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου το ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις δημοσιεύουν τις αγγελίες τους προσφοράς ή ζήτησης. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται ωστόσο από ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους γρήγορα, βάζοντας τα σε δημοπρασία έτσι ώστε να μαζευτεί γρήγορα ένα ικανοποιητικό ποσό.

Στην αντίληψη μας έπεσε, μια ολοκαίνουρια Porsche Panamera με μόνο 24 χλμ στο οδόμετρο με τιμή γύρω στις 5.000 ευρώ με μόνο τρεις μέρες να απομένουν μέχρι το τέλος της δημοπρασίας. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, η Panamera βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όσον αφορά την εμφάνιση της τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα της, αν και πιστεύουμε ότι ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να φροντίσει να το καθαρίσει λίγο πριν ανεβάσει τις φωτογραφίες στον ιστότοπο. Ένας λόγος μάλλον που δεν φρόντισε για αυτό είναι ότι η Panamera αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες με τον ιδιοκτήτη να απλά να θέλει να την ξεφορτωθεί.

Η Panamera αυτή απολαμβάνει την ισχύ ενός 6κύλινδρου κινητήρα βενζίνης  χωρητικότητας 3,6 λίτρων απόδοσης 310 ίππων και 400 Νm ροπής σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Θα έκανες κίνηση;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις