Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σερί Επιτυχιών: Το Νέο Opel Astra κερδίζει το «Χρυσό Τιμόνι 2022»

Σερί Επιτυχιών: Το Νέο Opel Astra κερδίζει το «Χρυσό Τιμόνι 2022»

14/11/2022

Το Νέο Opel Astra είναι το Καλύτερο Αυτοκίνητο στην κατηγορία τιμών κάτω των €50.000. Η Opel κερδίζει το «Χρυσό Τιμόνι» για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ το φετινό βραβείο είναι το 20ό «Χρυσό Τιμόνι» για την Opel.

Βράβευση για το νέο Opel Astra

Το νέο Opel Astra κέρδισε το «Χρυσό Τιμόνι 2022». Ηλεκτροκίνητο για πρώτη φορά ως Plug-in Hybrid, το Astra έπεισε την κριτική επιτροπή, αλλά και τους αναγνώστες του περιοδικού AUTOBILD και της εφημερίδας BILD am SONNTAG. Η νέα γενιά του best seller της compact κατηγορίας επικράτησε έναντι των ισχυρών ανταγωνιστών του και κατέκτησε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας ως το Καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία τιμών κάτω των €50.000.
 
Την ίδια στιγμή, η Opel γιορτάζει ένα εξαιρετικό σερί επιτυχιών με το νέο Astra. Με το «Χρυσό Τιμόνι 2022» ο κατασκευαστής κάνει το hat trick, καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά το βραβείο πηγαίνει στην Opel. Το 2020, το Opel Corsa-e κέρδισε τον περίοπτο τίτλο, ενώ πέρσι η διάκριση πήγε στο Opel Mokka-e. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο βραβείο είναι το 20ό «Χρυσό Τιμόνι» που κατακτά η Opel.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Πραγματικά πετύχαμε διάνα με το νέο Opel Astra» δήλωσε ο Florian Huettl, CEO της Opel στην τελετή απονομής των βραβείων «Golden Steering Wheel 2022» που πραγματοποιήθηκε στο Axel Springer Haus στο Βερολίνο. «Το νέο Astra όχι μόνο πείθει, αλλά είναι και συναρπαστικό, ειδικά στην plug-in υβριδική έκδοση. Χαιρόμαστε που οι αναγνώστες του AUTOBILD και της BILD am SONNTAG, η κριτική επιτροπή και η συντακτική ομάδα μοιράζονται την ίδια άποψη».
 
«Το νέο Astra έχει ταρακουνήσει την compact κατηγορία, επειδή διαθέτει πολλά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχία ενός μοντέλου στην κατηγορία αυτή. Μεγάλες οθόνες, εντυπωσιακό χώρο αποσκευών και την επιλογή διαφορετικών συστημάτων κίνησης. Και εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε τα εργονομικά καθίσματα» δήλωσε ο Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης & Διευθύνων Σύμβουλος του AUTOMOTIVE of the BILD Group.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε