Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό το Mazda BT-50

2/4/2021

Προστατευτικές ποδιές, μεγάλα LED φώτα και μεταλλικές μπάρες κάνουν αυτό το Mazda BT-50 κυριολεκτικά ασταμάτητο σε όποιο έδαφος κι αν κινείται. Ιδού ο νέος, ιαπωνικός «κεραυνός»!

Με τα pick-up να κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, η Mazda προχωρά στην παραγωγή μίας σκληροπυρηνικής έκδοσης του επαγγελματικού BT-50 και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει την ικανότητα να προσπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο κι αν συναντήσει. Ο λόγος για το Mazda BT-50 Thunder το οποίο πείθει με την εμφάνισή του.

Ο νέος «κεραυνός» από την Ιαπωνία, λοιπόν, εξοπλίζεται με μία LED λωρίδα στο εσωτερικό για τη βελτίωση της ορατότητας, ενώ ο προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος. Για τη μέγιστη ασφάλεια υπάρχει και μία μεταλλική ποδιά, ώστε να μην «τραυματίζεται» το αμάξωμα σε κακοτράχαλες διαδρομές. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο υπόλοιπο αμάξωμα, με το πλαϊνό τμήμα να εξοπλίζεται με σκαλοπάτια, αλλά και διευρυμένα φτερά, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν μεταλλικές μπάρες τοποθετημένες στον χώρο φόρτωσης.



Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, στην περίπτωση της έκδοσης «Thunder» δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 3 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει τους 190 ίππους και τα 450 Nm ροπής. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν έξι σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει η δυνατότητα κλειδώματος του διαφορικού.

Το Mazda BT-50 Thunder προσφέρεται από την επίσημη αντιπροσωπεία της Αυστραλίας και προσφέρεται στους εξής χρωματικούς συνδυασμούς: Ice White, True Black Mica, Ingot Silver Metallic, Concrete Gray Mica, Gun Blue Mica, Rock Gray Mica και Red Volcano Mica.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις