Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλα τα λεφτά το καναπεδάκι.

Το αμάξι που μας πάει πίσω στις Απόκριες

13/3/2018

Το καρναβάλι και οι απόκριες έχουν περάσει εδώ και λίγο διάστημα, ωστόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ικανό για να τις φέρει πάλι πίσω.

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει διάφορες τροποποιήσεις αυτοκινήτων που βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα λέμε πως έχουν αποτύχει, ωστόσο η συγκεκριμένη ξεπερνάει κάθε άλλη, ακόμα και αν το συγκεκριμένο μοντέλο έλαβε το συγκεκριμένο «ντύσιμο» για να συμμετάσχει σε κάποιο από τα καρναβάλια που προηγήθηκαν.
 
Βλέποντας λοιπόν τη συγκεκριμένη φωτογραφία παρατηρούμε την πρόθεση του «κατασκευαστή» να προσφέρει μία τεράστια αεροτομή, η οποία λογικά είναι κατασκευασμένη από ένας είδος αλουμίνιου, ενώ το υπόλοιπο αυτοκίνητο φορά ένα «ολόσωμο κοστούμι», όπου στο κάτω μέρος έχει πάρει μία προέκταση του προφυλακτήρα.

Αν κοιτάξουμε καλύτερα θα δούμε πως στο κέντρο αυτής της προέκτασης του προφυλακτήρα, έχουν τοποθετηθεί δύο καθίσματα (κάτι σαν καναπές), ενώ στα δύο άκρα έχουν τοποθετηθεί γάντια του μποξ, τα οποία ίσως έχουν τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων.
 
Τέλος, για όσους αναρωτιούνται για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται, ίσως να μιλάμε για μια Lexus LS 400, ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις