Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VAG Ανταλλακτικά στην Αθήνα

Διαβάστηκε από 5568 αναγνώστες - 13/5/2021

Βρείτε ότι ανταλλακτικό ψάχνετε με ένα κλικ και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η Kritos Parts διαθέτει πλούσια γκάμα σε καινούργια aftermarket και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα του VAG Group. Επισκεφθείτε το ανανεωμένο e-shop και βγείτε κερδισμένοι από την πρώτη αγορά.

Το Kritos Parts είναι ένα eshop που κατασκευάστηκε από τον Ερωτόκριτο Ερωτοκρίτου και αποτελεί μία εκ των κορυφαίων επιλογών για Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ αυτοκινήτου. Ο Ερωτόκριτος, για τους φίλους Κρίτος, το 1987 ξεκίνησε το κατάστημα "Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ" στην οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας, και για πάνω από 30 χρόνια προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οτιδήποτε ανταλλακτικό και αν ψάχνετε για οποιοδήποτε μοντέλο του Group Vag, η εταιρεία Kritos Parts μια τεράστια γκάμα από aftermarket και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, που καλύπτουν κάθε σας απαίτηση και πάτα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. 



Η μεγάλη μας πείρα στο χώρο των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου, σας εγγυάται τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ανταλλακτικά φανοποιίας. Οι επαγγελματίες οδηγοί εμπιστεύονται πράγμα που δείχνει την ποιότητα των ανταλλακτικών της αλλά  και τις χαμηλές τιμές που προσφέρει σε μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά.

Στο Kritos Parts θα βρείτε καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν πρώτης ποιότητας, καθώς και αξεσουάρ αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

 
Με εκπτώσεις στην τιμή αλλά όχι στην ποιότητα!


Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λιοσίων 283   Αγ.Νικόλαος 10445, Αθήνα
Email : [email protected]
Website: https://kritosparts.gr
ΤΗΛ: 215 52 59 669

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις