Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πισωκίνητο με 205 "άλογα" να το σπρώχνουν το Subaru BRZ STI Special Edition προσφέρεται για διασκεδαστική οδήγηση.

Αλλα κόλπα με το BRZ STI

25/9/2017

Η Subaru παρουσίασε τις πρώτες εικόνες του BRZ STI Special Edition, μιας ειδικής έκδοσης με βελτιώσεις κυρίως στην ανάρτηση και το «στήσιμο» του μοντέλου.

Η ιαπωνική φίρμα προχώρησε σήμερα σε μπαράζ αποκαλύψεων με το Viviz Performance, που αναμένεται να αποτελέσει τον προπομπό των νέων Impreza WRX και WRX STI, την ειδική περιορισμένης παραγωγής έκδοση S208 του WRX STI, και τέλος την αποκάλυψη των πρώτων εικόνων και πληροφοριών για την STI Special Edition του BRZ.
 
Το σπορ κουπέ μοντέλο της Subaru μπαίνει στην STI οικογένεια, δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου STI Performance που είδαμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το 2015, έχοντας στην φαρέτρα του μια νέα, ειδικά εξελιγμένη για το μοντέλο, ανάρτηση δια χειρός του τμήματος Subaru Tecnica International (STI), με την εταιρία να ισχυρίζεται επίσης κορυφαία ακαμψία για το πλαίσιο και εξαιρετικά βελτιωμένη, αλλά και πιο fun to drive οδική συμπεριφορά σε σχέση με το «απλό» μοντέλο.
 
Πέραν αυτού, το στρατόπεδο της μάρκας δεν έχει κάνει καμία αναφορά για την ισχύ και τις επιδόσεις του BRZ STI, ωστόσο δεν αναμένεται κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως ο 2-λιτρος boxer κινητήρας απόδοσης 205 ίππων και 211 Nm ροπής θα εδράζει κάτω από το καπό του πισωκίνητου μοντέλου, με την δύναμη να μεταδίδεται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων.
 
Αξίζει να αναφερθεί δε πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το BRZ STI θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, με την παραγωγή του να περιορίζεται στις 100 μονάδες, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις