Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο αυτόματο PDK διπλού συμπλέκτη ίσως προσφερθεί ως επιλογή με το ανάλογο extra κόστος.

Πιθανότατα, η ισχύς του ατμοσφαιρικού μοτέρ χωρητικότητας 4,0 λτ. να «κατέβει» ένα σκαλοπάτι.

Το μοτέρ θα συνεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Αλλάζει μοτέρ η νέα 718 Boxster;

21/11/2017

Toν 4,0 λτ. κινητήρα ατμόσφαιρας της 911 GT3 αναμένεται προσφέρει η Porsche στην νέα 718 Boxster κάνοντας το χατίρι στους φίλους της μάρκας. Τι άλλο ετοιμάζει;

Πιστή στην υπόσχεση που έχει δώσει στους φίλους της, η Porsche φαίνεται πως ετοιμάζεται να κατασκευάσει μια νέα 718 Boxster που θα είναι εξοπλισμένη με τον 6κύλινδρο κινητήρα ατμόσφαιρας της 911 GT3.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η Boxster Spyder της επόμενης γενιάς θα κινηθεί στα πρότυπα της νέας Cayman GT4 ενώ στα μηχανικά σύνολα θα αντικατασταθεί ο τωρινός 2,5 λτ. turbo με την θέση του να παίρνει ο 6κύλιδρος της GT3 απόδοσης  507 ίππων και 458 Nm ροπής που υπόσχεται να αναδιαμορφώσει την γκάμα επιλογών.

Πιθανότατα, η ισχύς του ατμοσφαιρικού μοτέρ χωρητικότητας 4,0 λτ. να «κατέβει» ένα σκαλοπάτι με την απόδοση του να αναμένεται να κυμανθεί μέχρι τους 450 ίππους, ώστε ταιριάξει καλύτερα στο μοντέλο. Το μοτέρ θα συνεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ενώ το αυτόματο PDK διπλού συμπλέκτη ίσως προσφερθεί ως επιλογή με το ανάλογο extra κόστος.

Εκτός από τις αλλαγές στα κινητήρια σύνολα, η Porsche σχεδιάζει να αφαιρέσει από το μοντέλο αρκετό βάρος με τα πρώτα πράγματα που φαίνεται να θυσιάζονται είναι το σύστημα air condition, το ράδιο και η ηχομόνωση.

Το ντεμπούτο της νέας 718 Boxster αναμένεται μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις