Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class παρουσίασε η φίρμα, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Tο μεταξόνιο της εκτείνεται για 3.365,5 χιλιοστά.

Tο μοντέλο θα διατίθεται (προαιρετικά) με διχρωμία στο αμάξωμα του.

Το μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στο τέλος του καλοκαιριού του 2018.

Ιδού η ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class

13/2/2018

Την ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class παρουσίασε η φίρμα, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Ακόμα πιο πολυτελής και πιο ευρύχωρη είναι η ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class, η οποία θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μπροστά στο κοινό, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.
 
Ξεκινώντας με τις αλλαγές η Maybach S-Class διαφοροποιείται από το κανονικό sedan με μια νέα γρίλια που χρησιμοποιεί κάθετες γραμμές αντί για οριζόντιες, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο από το μεταλλικό πλαίσιο που την περιβάλει.
 
Ωστόσο η μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι πως το ενημερωμένο μοντέλο, σύμφωνα με τη γερμανική μάρκας, έχει μήκος 5.461 χιλιοστά, με το μεταξόνιο της να εκτείνεται για 3.365,5 χιλιοστά, στοιχείο που την καθιστά κατά 254 χιλιοστά πιο μακριά ακόμα και από την έκδοση της S-Class sedan με το πιο μακρύ μεταξόνιο, κάτι το οποίο προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες των πίσω θέσεων.

Επιπλέον το μοντέλο θα διατίθεται (προαιρετικά) με διχρωμία στο αμάξωμα του, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία γκάμα εννέα συνδυασμών.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Mercedes-Maybach S-Class θα διαθέτει δύο επιλογές. Πρώτη θα είναι η έκδοση S560 4Matic που χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4.0-λίτρων με ισχύ 469 ίππων και 700 Nm ροπής, που της επιτρέπει να φτάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτά, ενώ η S650, παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο V12 κινητήρα 6.0 λίτρων ισχύς 630 αλόγων και 1,001 Nm ροπής κάνοντας τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4.6 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος στο εσωτερικό, το πολυτελές μοντέλο προσφέρει αποκλειστικούς συνδυασμούς χρωμάτων, καφέ/μαύρου και μπεζ/μαύρου, ενώ μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού είναι το μαύρο δέρμα Nappa που μπορεί να συνδυαστεί με ραφές χρυσές ή στο χρώμα της πλατίνας.
 
Το μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στο τέλος του καλοκαιριού του 2018.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις