Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λίγο πριν η έκθεση του Ντιτρόιτ ανοίξει τις πύλες της, η Ford παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Ranger.

Οπτικά οι αλλαγές είναι μάλλον περιορισμένες, με την Ford να επανασχεδιάζει τα φωτιστικά σώματα και να μικραίνει τη γρίλια της μάσκας. Πίσω, το όνομα Ranger έχει «σφραγιστεί» στην πόρτα.

Το ανανεωμένο Ranger επιστρέφει μετά το 2011 στις Η.Π.Α. -όπου κυριαρχεί το μεγαλύτερο Ford F-150- για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Chevrolet Colorado και Toyota Tacoma.

Νέα είναι η έκδοση FX4 Off-Road Package που προσθέτει το σύστημα Terrain Management System με 4 λειτουργίες (νορμάλ, χιόνι, λάσπη και άμμος).

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες, με την κυριότερη να αφορά στην τοποθέτηση του συστήματος infotainment SYNC 3 της Ford, που επιτρέπει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Στην αμερικάνικη εκδοχή του, το Ranger προσφέρεται με τον EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με το νέο 10τάχυτητο αυτόματο κιβώτιο.

To νέο Ford Ranger των Η.Π.Α. (+video)

14/1/2018

Η Ford παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Ranger, με το pick-up να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Ντιτρόιτ και να λανσάρεται ξανά στις Η.Π.Α., όπου κυριαρχεί το μεγαλύτερο Ford F-150.

Λίγο πριν η έκθεση του Ντιτρόιτ ανοίξει τις πύλες της, η Ford παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Ranger, με την αμερικάνικη εκδοχή του pick-up να μοιράζεται το περίπτερο στην NAIAS με το ολοκαίνουργιο Ford Edge ST.
 
Το ανανεωμένο Ranger επιστρέφει μετά το 2011 στις Η.Π.Α. -όπου κυριαρχεί το μεγαλύτερο Ford F-150- για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Chevrolet Colorado και Toyota Tacoma. Η ευρωπαϊκή εκδοχή του pick-up θα λανσαριστεί αργότερα φέτος.
 
Οπτικά οι αλλαγές είναι μάλλον περιορισμένες, με την Ford να επανασχεδιάζει τα φωτιστικά σώματα και να μικραίνει τη γρίλια της μάσκας. Πίσω, το όνομα Ranger έχει «σφραγιστεί» στην πόρτα.
 
Στην αμερικάνικη εκδοχή του, το Ranger προσφέρεται με τον EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με το νέο 10τάχυτητο αυτόματο κιβώτιο. Η Ford ισχυρίζεται πως το σύνολο έχει απόδοση επιπέδου V6, με τα επίπεδα κατανάλωσης ενός 4κύλινδρου μοτέρ.
 
Προσφέρονται δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τις τελευταίες να διαθέτουν ηλεκτρονικό κλείδωμα του πίσω διαφορικού. Νέα είναι η έκδοση FX4 Off-Road Package που προσθέτει το σύστημα Terrain Management System με 4 λειτουργίες (νορμάλ, χιόνι, λάσπη και άμμος). Περιλαμβάνεται και η λειτουργία Trail Control που επιτρέπει στο όχημα να προσαρμόζει μόνο του την επιτάχυνση και την επιβράδυνση σε off-road συνθήκες.
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες, με την κυριότερη να αφορά στην τοποθέτηση του συστήματος infotainment SYNC 3 της Ford, που επιτρέπει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Προσφέρεται ακόμα ένα νέο ηχοσύστημα της B&O PLAY, αλλά και 4G WiFi σύνδεση.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις