Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μετά το ανανεωμένο Range Rover Sport, η Land Rover αποκάλυψε και το ανανεωμένο Range Rover.

Κοιτάζοντας το ανανεωμένο μοντέλο βλέπουμε πως στο εμπρόσθιο μέρος φέρει μια αναθεωρημένη μάσκα.

το πολυτελές off-road αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με προβολείς LED Pixel-laser, αλλά και νέα οπίσθια φωτιστικά σώματα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το σημαντικότερο είναι πως το ανανεωμένο Range Rover διατίθεται σε Plug-in υβριδική έκδοση.

Οι περισσότερες αλλαγές παρατηρούνται στην καμπίνα.

Το ανανεωμένο Range Rover διατίθεται ήδη προς παραγγελία.

Ήρθε το ανανεωμένο Range Rover

11/10/2017

Μετά το ανανεωμένο Range Rover Sport, η Land Rover αποκάλυψε και το ανανεωμένο Range Rover.

Κοιτάζοντας το ανανεωμένο μοντέλο βλέπουμε πως στο εμπρόσθιο μέρος φέρει μια αναθεωρημένη μάσκα, ενώ το πολυτελές off-road αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με προβολείς LED Pixel-laser, αλλά και νέα οπίσθια διπλά φωτιστικά σώματα.
 
Οι περισσότερες αλλαγές παρατηρούνται στην καμπίνα, με τους κατασκευαστές να έχουν τοποθετήσει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro Duo που διαθέτει δύο οθόνες αφής 10 ιντσών. Η εταιρία δεν σταμάτησε εκεί καθώς εγκατέστησε νέα ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα, αναθεωρημένους διακόπτες, ενώ ανανέωσε και το εσωτερικό των θυρών.
 
Όπως τα μπροστινά καθίσματα έτσι και τα πίσω είναι νέας σχεδίασης και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους επιβάτες μέχρι και 25 διαφορετικά προγράμματα μασάζ. Aλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων που προβάλλεται σε μια οθόνη 12 ιντσών, πολλές θύρες φόρτισης, αλλά και το 4GWi-Fi hotspot.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το σημαντικότερο είναι πως το ανανεωμένο Range Rover διατίθεται σε Plug-in υβριδική έκδοση, η οποία συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα που παίρνει ισχύ από ένα πακέτο μπαταριών ιόντων λιθίου 13.1 kWh.

Η ισχύς της συγκεκριμένης έκδοσης ανέρχεται στους 404 ίππους και στα 640 Nm ροπής, ενώ από άποψη απόδοσης το Range Rover PHEV μπορεί να φτάσει από στάση τα 98χλμ./ώρα σε 6.4 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 220 χλμ./ώρα, έχοντας αυτονομία κίνησης με τον ηλεκτροκινητήρα για 51 χιλιόμετρα.
 
Εκείνοι που αναζητούν μια πιο ισχυρή έκδοση μπορούν να δουν την αναβαθμισμένη SV Autobiography Dynamic, η οποία διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 λίτρων που προσφέρει 565 άλογα και 700 Nm ροπής, αγγίζοντας τα 98 χλμ./ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα.
 
Το ανανεωμένο Range Rover διατίθεται ήδη προς παραγγελία, με τις πρώτες παραδόσεις που αφορούν την αγορά της Βρετανίας να είναι προγραμματισμένες για τα τέλη του τρέχοντος έτους.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις