Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ανανεωμένο Toyota Aygo παρουσίασε η εταιρεία λίγο πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Tο μίνι της Toyota έχει λάβει μια νέα μπροστινή όψη.

Στις αλλαγές μπορούν να καταμετρηθούν τα νέα οπίσθια φωτιστικά.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό η Toyota δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες.

Ήρθε το ανανεωμένο Toyota Aygo

23/2/2018

Το ανανεωμένο Toyota Aygo παρουσίασε η εταιρεία λίγο πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε περίπου 15 ημέρες, προσφέροντας του μεταξύ άλλων μια νέα εμπρόσθια όψη.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το μίνι της Toyota έχει λάβει μια νέα μπροστινή όψη με ανασχεδιασμένους προβολείς, με τη φίρμα να υποστηρίζει πως το νέο σχέδιο του δίνει μια πιο ισχυρή και τρισδιάστατη εικόνα, σε σχέση με αυτή του προηγούμενου μοντέλου που χαρακτηρίζονταν από το σχηματισμό ενός «Χ» .
 
Επιπλέον στις αλλαγές μπορούν να καταμετρηθούν τα νέα οπίσθια φωτιστικά, νέες χρωματικές επιλογές και τα ανασχεδιασμένα τάσια τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν από ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό η Toyota δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες, ωστόσο αναφέρει πως η καμπίνα έχει εξοπλιστεί με ένα αναθεωρημένο πίνακα οργάνων, ενώ τα περισσότερα μοντέλα έχουν και μια νέα ταπετσαρία με νέα χρώματα.
 
Το ανανεωμένο Aygo θα διαθέτει τρεις εκδόσεις, με τη μεσαία έκδοση (x-play), να έρχεται με air-condition, αλλά και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μια οθόνη 7 ιντσών, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση (x-clusiv) προσθέτει κλιματισμό, μερικώς δερμάτινα καθίσματα, περισσότερους αισθητήρες, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών αλλά και μια διχρωμία στο εξωτερικό μέρος. Διαθέσιμες θα είναι και δύο ειδικές εκδόσεις x-cite  και x-trend.
 
Τέλος, αναφορικά με την μονάδα ισχύος, κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 1.0 λίτρου τρικύλινδρος κινητήρας που προσφέρει 72 ίππους και 93Nm ροπής, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 13.8 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις