Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεώνεται το Honda Jazz

15/8/2017

Η Honda φρεσκάρισε το μικρό της εκσυγχρονίζοντας έτσι τόσο την εμφάνιση όσο και την γκάμα των κινητήρων του με την προσθήκη του ολοκαίνουριου συνόλου στα 1.5 λτ. το οποίο αποδίδει 130 ίππους.

Λίγες μέρες πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στο οποίο θα κάνει την εμφάνισή του το αναβαθμισμένο Honda Jazz, η εταιρεία αποκάλυψε πληροφορίες αλλά και εικόνες σχετικά με τις αλλαγές έχουν υπάρξει.
 
Αρχικά το αναβαθμισμένο Jazz θα έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές για πρώτη φορά με τον βενζινοκινητήρα i-VTEC 1.5-λίτρων, που σύμφωνα με την εταιρεία παράγει 130 ίππους και πετυχαίνει οικονομία καυσίμου της τάξης των 5.4λτρ/100χλμ, όταν συνδυάζεται προαιρετικά με το αναθεωρημένο CVT κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Ο νέος κινητήρας, ο οποίος δεν θα αντικαταστήσει τον i-VTEC 1,3-λίτρων, που προσφέρει 102 άλογα, είναι ένα μέρος της έκδοσης Dynamic, η οποία προσφέρει μια σειρά από εξωτερικές βελτιώσεις, όπως μπροστινό splitter και οπίσθιο διαχύτη, τα οποία κοσμούνται από μια κόκκινη λεπτή γραμμή, πλαϊνές ποδιές, ενσωματωμένο σπόιλερ στο πορτμπαγκάζ, προβολείς LED, φώτα ομίχλης και μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
 
Σε ότι αφορά τις αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης του jazz στο εσωτερικό, η εταιρεία δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές με κυριότερη την ύπαρξη πορτοκαλί ραφών, τόσο στο πλαϊνό των καθισμάτων, όσο και στο τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων.
 
Σε σύγκριση με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, στις υπόλοιπες εκδόσεις, το ανανεωμένο Jazz προσφέρει μια ανασχεδιασμένη μπροστινή τρισδιάστατη μάσκα, νέους προφυλακτήρες και μια νέα επιλογή στο χρώμα που ονομάζεται Skyride Blue.
 
Μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι μεταξύ άλλων οι αυτόματοι προβολείς, το cruise control, ένα σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, το οποίο συνδυάζεται με οθόνη  7 ιντσών, αλλά και μια κάμερα οπισθοπορείας.
 
Η Honda θα παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το αναβαθμισμένο Jazz στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ενώ οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις