Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Z4 πλησιάζει και όσο πιο κοντά φτάνει τόσο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε τις έντονες γραμμές που διαρρέουν το αμάξωμα .

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη είναι σίγουρα το εσωτερικό το οποίο φαίνεται πως συνδυάζει το σπορ στοιχείο με αυτό της τελευταίας τεχνολογίας (high-tech).

Oι «βαυαροί» κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί και η 8άρα.

Η κεντρική κονσόλα φαίνεται να είναι σχετικά λεπτή.

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό της ΒΜW Z4

17/8/2018

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Z4 πλησιάζει και όσο πιο κοντά φτάνει τόσο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες που είχαν διαρρεύσει μέσω του Instragram και έδειχναν τη νέα BMW Z4 στην έκδοση M40i. Ωστόσο νέες εικόνες (καλύτερης ανάλυσης) έχουν κάνει την εμφάνισή τους, μέσω των οποίων αποκαλύπτεται και το εσωτερικό.

Κάνοντας μία αναφορά για το μπροστινό μέρος, το οποίο είδαμε στις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν, η προσοχή επικεντρώνεται στους μεγάλους αεραγωγούς που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το μήκος του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ η κλασική γρίλια της BMW φαίνεται να έχει μεγαλώσει δίνοντας μια πιο ευρεία αισθητική. Πηγαίνοντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε τις έντονες γραμμές που διαρρέουν το αμάξωμα αλλά και νέες εισόδους αέρα που βρίσκονται πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ, οι αεραγωγοί, ο οπίσθιος αεροδυναμικός διαχύτης και οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης συνθέτουν χωρίς αμφιβολία το πιο εντυπωσιακό μέρος του αυτοκινήτου.
 
Η μεγαλύτερη αποκάλυψη είναι σίγουρα το εσωτερικό το οποίο φαίνεται πως συνδυάζει το σπορ στοιχείο με αυτό της τελευταίας τεχνολογίας (high-tech). Ο οδηγός κάθεται πίσω από ένα τριάκτινο τιμόνι με ενσωματωμένα μπουτόν, ενώ  οι «βαυαροί» κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί και η 8άρα. Στο μέσο του ταμπλό έχει πάρει θέση μία οθόνη αφής που φιλοξενεί στο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας iDrive το οποίο διακοσμείται από ένα μεταλλικό πλαίσιο, ενώ πιο κάτω μπορούμε να διακρίνουμε τους εξάγωνους μακρόστενους αεραγωγούς.
 
Η κεντρική κονσόλα φαίνεται να είναι σχετικά λεπτή και διαθέτει ένα ανοιγοκλειώμενο  καπάκι που αποκαλύπτει έναν ασύρματο φορτιστή για smartphone, ένα μικρό αποθηκευτικό χώρο και μια θύρα USB, ενώ λίγο πιο πίσω βλέπουμε τον επιλογέα ταχυτήτων αλλά και το χειριστήριο του iDrive, ενώ την εμφάνισή του κάνει και το αλουμινένιο foot rest, το οποίο υποδεικνύει πως η Ζ4 θα είναι εξοπλισμένη με αντίστοιχα πεντάλ.     
 
Η νέα Ζ4 θα προσφέρεται με μια ποικιλία διαφορετικών κινητήρων, ενώ η έκδοση M40i, πιθανότατα θα έρθει με τον 3λιτρο 6κύλινδρο Twin Power Turbo κινητήρα που θα προσφέρει έναν αριθμό ίππων μεταξύ 360 έως 385.

Σε ότι αφορά τη μετάδοση κίνησης αυτή όπως όλα δείχνουν θα παρέχεται αποκλειστικά από ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που κατασκευάστηκε από την ZF, ωστόσο και αυτή η πληροφορία μένει να επιβεβαιωθεί κατά τη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου.
 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις