Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα αυτοκίνητο «μυστήριο» αναμένεται να αποκαλύψει στο Pebble Beach η BMW, με τις φήμες να οργιάζουν πως πρόκειται για τη νέα Ζ4.

Αποκαλύπτει τη Ζ4 η BMW

27/7/2018

Ένα αυτοκίνητο «μυστήριο» αναμένεται να αποκαλύψει στο Pebble Beach η BMW, με τις φήμες να οργιάζουν πως πρόκειται για τη νέα Ζ4.

Το Goodwood Festival Of Speed πέρασε και η νέα BMW Ζ4 δεν έκανε το ντεμπούτο της, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές της να εμφανιστεί σε κάποια από τις επερχόμενες εκδηλώσεις, όπως αυτή το Pebble Beach. Μάλιστα σε ανακοίνωσή της η γερμανική μάρκα γνωστοποίησε πως στην συγκεκριμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Καλιφόρνια θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο μοντέλο, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες που υπάρχουν πως θα πρόκειται για τη νέα Ζ4.

«Η ταυτότητα του μοντέλου θα αποκαλυφθεί λίγο νωρίτερα από την συνέντευξης τύπου», ανέφερε σε δήλωσή της η BMW προαναγγέλλοντας το πρόγραμμα της στο Pebble Beach και συνέχισε υπογραμμίζοντας «Αρκεί να πούμε ότι αυτό το νέο μοντέλο θα έχει σίγουρα μια συναισθηματική αξία στη γκάμα της BMW».
 
Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο αυτό θα είναι η νέα Ζ4. Μάλιστα τον περασμένο μήνα, η BMW κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ με καμουφλαρισμένο το roadster Z4 M40i, ενώ κατά το παρελθόν έδωσε στη δημοσιότητα και διάφορες εικόνες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός της Ζ4 οι «βαυαροί» στη εν λόγω έκθεση αναμένεται να παρουσιάσουν και τη BMW M850i ​​Coupe αλλά και το πρωτότυπο M8 Gran Coupe.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις