Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο εργάζεται η Mercedes το οποίο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και θα είναι ηλεκτρικό.

Αποκαλύπτεται η νέα ηλεκτρική Mercedes (+vid)

14/8/2018

Πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο εργάζεται η Mercedes το οποίο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και θα είναι ηλεκτρικό. Δείτε περισσότερα.

Το Pebble Beach αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα και όπως γνωστοποίησε η Mercedes στο συγκεκριμένο γεγονός θα παρουσιάσει το νέο της concept που θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
 
Η γερμανική φίρμα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δείχνει τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρίας, Gorden Wagener, να σχεδιάζει το περίγραμμα του εν λόγω αυτοκίνητου, το σχήμα του οποίου μπορούμε να πούμε πως θυμίζει το προπολεμικό αγωνιστικό μοντέλο, Silver Αrrow μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στους αγώνες της δεκαετίας του 1930 η Mercedes.
 
Μάλιστα η ετικέτα #eqsilverarrow που συνοδεύει το βίντεο επιβεβαιώνει την έμπνευση του σχεδιασμού, ενώ η αναφορά #SwitchToEQ, επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς το EQ είναι η χαρακτηριστική ονομασία της επικείμενης νέας οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της φίρμας.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ωστόσο η 24η Αυγούστου δεν είναι πλέον και πολύ μακριά, όταν και πρόκειται να μάθουμε πολλά περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο αυτοκίνητο της Mercedes. Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις