Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απολαύστε το νέο και ανανεωμένο Ford EcoSport

24/5/2017

Δείτε τι νέες εικόνες που ήρθαν στο φως για το ανανεωμένο Ford Eco Sport. Πρόκειται να παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες

Το ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Μπουένος ¶ιρες της Αργεντινής το ανανεωμένο Ford EcoSport.

Οι εικόνες που είχαμε μέχρι σήμερα  δεν ήταν πολλές, πλέον, και με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπουένος Aιρες να είναι προ των πυλών, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που επιτέλους αποκαλύπτουν το νέο Ford EcoSport.

Το, εμπνευσμένο από το Kuga, B-SUV της Ford, διαθέτει ενιαία μάσκα, νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερους προβολείς, τριγωνικά φώτα ομίχλης και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Ακόμα, η ρεζέρβα θα βρίσκεται στην εξωτερική μεριά της πόρτας του χώρου αποσκευών και τέλος, τα φτερά θα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Το παρόν Ford EcoSport διατίθεται στη Βραζιλία με κινητήρες 1.6λτ. και 2.0 λτ. οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως καύσιμο  και αιθανόλη. Μαζί με το ανανεωμένο EcoSport θα κάνει ντεμπούτο και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.5 λτ. Ti-VCT ο οποίος αποδίδει 137 ίππους και 158.5 Nm ροπής.
 
Στο εσωτερικό του, διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό με οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment SYNC 3 της Ford και νέο τιμόνι. Με το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου του Μπουένος Aιρες τον Ιούνιο του 2017, οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.

Πώς σας φαίνετε;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις