Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Suhlmann ήταν αυτός που σχεδίασε το VW Arteon.

Αρχισχεδιαστής της VW πάει Aston Martin

16/5/2018

O άνθρωπος πίσω από την σχεδίαση των VW Arteon και του νέου Touareg αναλαμβάνει πλέον επικεφαλής του τομέα εξωτερικής σχεδίασης της Aston Martin.

Μια νέα σημαντική προσθήκη στο τμήμα Σχεδίασης ανακοίνωσε η Aston Martin, καθώς ο Tobias Suhlmann αναλαμβάνει επικεφαλής Εξωτερικής σχεδίασης της βρετανικής μάρκας. Ο βετεράνος σχεδιαστής μετά από μια μακροχρόνια συνεργασία με το VW Group, πρέπει τώρα να δείξει το ταλέντο του μέσα από τα νέα μοντέλα της Aston Martin που θα λανσαριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Suhlmann ήταν αυτός που σχεδίασε το VW Arteon ενώ θεωρείται ότι, μεταξύ άλλων, ήταν πίσω και από την σχεδίαση του νέου Touareg . Το περασμένο έτος άλλαξε πόστο και μεταφέρθηκε στην Bugatti, που ως γνωστόν αποτελεί θυγατρική εταιρεία του VW Group, σαν επικεφαλής Σχεδίασης , χωρίς ωστόσο να δούμε κάποιο δείγμα γραφής, αφού η Bugatti δεν λάνσαρε σε αυτό το διάστημα κάποιο μοντέλο.

Στην Bugatti αντικατέστησε τον Sasha Selipanov που άφησε την εταιρεία για να μετακινηθεί στην Genesis ενώ τώρα θα αντικαταστήσει στην Aston Martin τον Miles Nurnbesger που προάχθηκε στην θέση του Διευθυντή Σχεδίασης.

Η Aston Martin σχεδιάζει να λανσάρει ακόμη πέντε νέα μοντέλα, με τα δύο από αυτά να έχει γίνει γνωστό πως είναι η DBS Superleggera και το πρώτο SUV της μάρκας που βρίσκονται ήδη σε αρκετά ανεπτυγμένο στάδιο. Στα υπόλοιπα τρία, ο Suhlmann αναμένεται να δώσει την σφραγίδα του σχεδιαστικά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι το ένα από αυτά θα είναι κεντρομήχανο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις