Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η F1 στην υπηρεσία της Valkyrie.

Aston Martin: Επιστρατεύει οδηγούς της Formula 1

11/7/2018

Όταν η Aston Martin επιστρατεύει οδηγούς της Formula 1 τότε μάλλον κάτι καλό ετοιμάζει.

Μπορεί ο Daniel Ricciardo να έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό πως είναι ένας από αυτούς που έχουν παραγγείλει την Aston Martin Valkyrie, ωστόσο όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού δεν αποκλείεται ο Αυστραλός οδηγός μαζί με τον ομόσταυλό του Max Verstappen να βοηθήσουν στην εξέλιξη του βρετανικού hypercar.
 
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η μάρκα αναμένεται να ξεκινήσει τις δομικές του μοντέλου μέχρι τον προσεχή Οκτώβρη με τη φίρμα να θέλει τους δύο οδηγούς της Red Bull να είναι στο γκρουπ των ανθρώπων που θα βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους προκειμένου το τελικό προϊόν να είναι το καλύτερο δυνατό.

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είμαι σίγουρα πρόθυμος να είμαι ένας από τους πρώτους που θα το δοκιμάσω», τόνισε ο Ricciardo.
 
Αν κάτι τέτοιο τελικά πραγματοποιηθεί οι δύο οδηγοί δεν αποκλείεται να απασχοληθούν με το συγκεκριμένο πρότζεκτ όταν θα υπάρξει κάποιο κενό στο πρόγραμμα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Formula 1. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ένα μεγάλο μέρος των δοκιμών θα πραγματοποιήσει ο πρώην οδηγός δοκιμών της McLaren, Chris Goodwin.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις