Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο Power R που φτάνει την ιπποδύναμη του στους 500 ίππους.

Η ΑBT προσφέρει επίσης νέο σύστημα ανάρτησης προσαρμοσμένο για να ικανοποιήσει τις νέες ανάγκες λόγω της αυξημένης ιπποδύναμης.

Το Αudi RS3 απολαμβάνει συχνά την «περιποίηση» του γνωστού βελτιωτικού οίκου ΑΒΤ.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο Power R που φτάνει την ιπποδύναμη του στους 500 ίππους.

Audi RS3 με 500 PS

18/12/2017

Η ΑΒT δεν έμεινε ευχαριστημένη με το RS3 των 460 ίππων που είχε ετοιμάσει και έτσι προσέφερε ένα ακόμα πιο ισχυρό βελτιωτικό πακέτο που φτάνει τους 500 ίππους. Δείτι τι άλλο του δίνει.

Το Αudi RS3 απολαμβάνει συχνά την «περιποίηση» του γνωστού βελτιωτικού οίκου ΑΒΤ και αυτή είναι άλλη μια απόδειξη της αγάπης που έχει η εταιρεία για το RS3 για τις εκδοχές Sportback και Saloon.

Όσον αφορά το πεδίο των μηχανικών συνόλων, το μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο Power R που φτάνει την ιπποδύναμη του στους 500 ίππους, 100 άλογα περισσότερα από την απόδοση του εργοστασιακού και 40 ίππους περισσότερα από το προηγούμενο πακέτο βελτίωσης της ABT για το RS3.

Εκτός από τη νέα ιπποδύναμη, η ΑBT προσφέρει επίσης νέο σύστημα ανάρτησης προσαρμοσμένο για να ικανοποιήσει τις νέες ανάγκες λόγω της αυξημένης ιπποδύναμης, anti-roll bars, νέες ποδιές μπροστά και πίσω, νέο σύστημα εξάτμισης, ξεχωριστές λεπτομέρειες στη γρίλια και ΑΒΤ φρένα σε συνδυασμό με μια σειρά από επιλογές στις ζάντες.

Τέλος, όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, ο βελτιωτικός οίκος προσέφερε ξεχωριστό φινίρισμα από ίνες άνθρακα, επιλογέα ταχυτήτων, δερμάτινες επενδύσεις κ.α

Πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις