Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ιπποδύναμη του twin-turbo 3,0 λίτρων μοτέρ φτάνει πλέον τους 750 ίππους.

Η ιπποδύναμη του twin-turbo 3,0 λίτρων μοτέρ φτάνει πλέον τους 750 ίππους.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην BMW M4.

ΒMW M4 «ντόπα»!

18/6/2018

Βελτιωτικός οικος πήρε μια BMW M4 και της προσέφερε βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση και την καμπίνα όσο και στο μοτέρ που φτάνει πλέον τους 750 ίππους! Δείτε την!

Πριν λίγα χρόνια δόθηκαν στην δημοσιότητα μια σειρά από ψηφιακές εικόνες που παρουσίαζαν το Mamba GT3 Street και τώρα η εταιρεία Hoffy Automobile ανέλαβε να το κάνει πραγματικότητα.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην BMW M4 αλλά τα περισσότερα μέρη της έχουν είτε αντικατασταθεί είτε διαφοροποιηθεί σημαντικά. Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε μέσα από τις φωτογραφίες, το μοντέλο εξοπλίζεται με νέα πιο μυώδη και μεγαλύτερα φτερά, καινούριους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, ποδιές, αεροτομή, φώτα LED, αγωνιστικά φωτιστικά σώματα, ανθρακονημάτινες θήκες στους καθρέπτες, 21 ιντσών ζάντες με ελαστικά Pirelli P Zero Nero κ.α

Αλλαγές έχουν γίνει φυσικά και στο εσωτερικό του με την εταιρεία να προσφέρει δέρμα Alcantare σχεδόν σε όλη την καμπίνα από τα καθίσματα μέχρι το τιμόνι, νέο ηχητικό σύστημα, roll-bar κ.α.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, ο βελτιωτικός οίκος ανακοινώνει πως η ιπποδύναμη του twin-turbo 3,0 λίτρων μοτέρ φτάνει πλέον τους 750 ίππους με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, σύστημα εξάτμισης Eisenmann GT Pro Race και νέα ανάρτηση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις